2777
2789
عنوان

تو خانواده شوهرم جنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1720 بازدید | 84 پست

وای چه قدر مضخرفی همه دارن میگن چی شده باز هیچی نمیگی خوب اگه نمیخواستی تعریف کنی مریضی تاپیک میزنی 

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هر روز جلوی آینه با خودت تکرار کن هیچی از هیچ کس بعید نیست من توی زندگی از کسایی زخم خوردم که دلم ‌‌...🥺🥺🥺.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پشمای منم ریخت وقتی دیدم پدر و مادر هنوز زندن و خواهر و برادر دنباله ارث میدوند و وصیت نامه تنظیم می ...

اینام یه چیزی تو همین مایه هاست

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

واقعا آدم بیخودی هستی که وقتی نمی‌خوای تعریف کنی پشت سر هم تاپیک میزنی و اعصاب بقیه رو به بازی میگیر ...

داری از فضولی میترکی؟؟ خب نیا کی گفت بیای اخه نمیشه بگم لغو میشم

بجای این همه صغری کبری چیدن بگو چیشده همه ی کاربرا میگن چیشده و شما یچی دیگه میگید بجای کامنت که هی ...

مشکل روانی داره کمبود توجه داره وگرنه اگه چیزی بود تعریف میکرد 

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هر روز جلوی آینه با خودت تکرار کن هیچی از هیچ کس بعید نیست من توی زندگی از کسایی زخم خوردم که دلم ‌‌...🥺🥺🥺.
بجای این همه صغری کبری چیدن بگو چیشده همه ی کاربرا میگن چیشده و شما یچی دیگه میگید بجای کامنت که هی ...

بابا سر ارث میراث اینا به جون هم افتادن

چطوری برای ماجرای غریبه ها اینطور کنجکاو میشین؟بابا فوقش خواهرشوهر متاهل  یا جاریش  دوست پسر دارن یا چمیدونم پول همو بالاکشیدن یا نقشه کشیدن برای کسی 

دیگه ماجرای سیاسی و جاسوسی و قاتل سریالی که نیست از همین ماجراهای فیلم ترکی هاست 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
داری از فضولی میترکی؟؟ خب نیا کی گفت بیای اخه نمیشه بگم لغو میشم

اتفاقا فضول نیستم چون دقیقا معلومه چی شده. ملت رو گذاشتی سر کار و میخوای دل پر از عقدت رو خالی کنی. دقیقا به اون خانواده میای.