2777
2789
عنوان

تو خانواده شوهرم جنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1528 بازدید | 84 پست
پشمای منم ریخت وقتی دیدم پدر و مادر هنوز زندن و خواهر و برادر دنباله ارث میدوند و وصیت نامه تنظیم می ...

منم همین طور بودن حتی الانم که جدا شدم جاری سابقم داره زیر پای بچمو خالی می کنه که خودش بهتر پدر شوهرشو بتیغه

به خاطر همینه که میگن عروس عضو خانواده نیست

عروس ما تمام رازای زندگی ما رو میذاشت کف دست ننه و خواهراش داداشم دمشو قیچی کرد از خونمون😂😂

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی بسته پفک بخر و از دور بنشین ب تماشا😂😂😂اصلا قاطی نشیااا

نه بابا بمن چه بخدا خیلی داستان باورنکردنی تو یوتوب نگا کردم شنیندم ولی اندازه ابن یکی پشمامم نریخته 

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

واقعا آدم بیخودی هستی که وقتی نمی‌خوای تعریف کنی پشت سر هم تاپیک میزنی و اعصاب بقیه رو به بازی میگیر ...

بااین اوصاف به خانواده شوهرش میخوره خخخ

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
عروس ما تمام رازای زندگی ما رو میذاشت کف دست ننه و خواهراش داداشم دمشو قیچی کرد از خونمون😂😂

ولا منم همه چی به خانوادم گفتم

پشمای منم ریخت وقتی دیدم پدر و مادر هنوز زندن و خواهر و برادر دنباله ارث میدوند و وصیت نامه تنظیم می ...

مال من باکلاسن بعد از اینکه رئیس خانواده مارشوهرم مرد افتادن به جون هم سر چی مارشوهرم هرچی به نامش بود داده به یه پسرش الان یه عروسش داره خودشو جر میده که چرا به اون همه چیزو داده؟

معمولا وقتی یکی انتخاب اشتباه میکنه زیاد دقت نمیکنه شناخت کافی پیدا نمیکنه مدام غافلگیر میشه هرچی ب ...

بخدا اصلااااا یعنی تو عمرم انقد شوک نشده بودم

بابا دیگه من گیری پاچ کردمدوسال پیش خواهرشوهرم شماره منو داده بود اقایی که مثلا مخمو بزنه تو تاپیکام ...

شوهر الدنگ منم شمارمو داده بود هر کی خودش میخواست به من مرده زنگ میزد مثلا منو امتحان میکرد که من پا میدم اسم دوست پسرمو لو میدم یا نه

دقیقا منم عروس هفتاد پشت غریبه شدم و هی کم کم دارم میشناسمشون

بهتر من که دارم لذت میبرم انگار دارم سریال نگا میکنم بیکاری بمن چه