2777
2789

کمبود محبت پیدا کردم از دست شوهرم یکم میخام درد دل کنم❤️‍🩹😞

یکماهم نیس ازدواج کردیم تموم وقتای ازادش بدون من میگذره...امروز جمعه اس رفته بارشو خالی کرده تا دو برگشته چون ماشین واسه داداش مجردشه برده ماشین بده بهش ساعت دو زنک زدم میگه تازه رسیدم ماشین ندارم برگردم...خو نمیتونس ینی اژانس بیگره بیاد ی روز جمعه کنار زنش باشه؟؟؟ هنوز خونه نیومده حتی خونه ام میاد یا سرش تو گوشیه یا بساط قلیونش من از بو قلیون بدم میاد کنارش نیسم دیگ زده شدم از زندگی وقتی ام ناراحتیمو نشون میدم عین طلبکارا برخورد میکنه ک یعنی بهونه الکی نیار..‌.ب تنهایی عادت دارم ولی حداقل جمعه رو میتونس پیش من باشه نمیتونس؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

موندم چرا مامانش نگفته پاشو برو خونه زنت تنهاس

ومنی که دلرم از درد پریودی میمیرم واز ۶صبح تاالان بادوتا بچه گذاشتتم رفتا بادوستاش تفریح وهنوز نیومده زنگ هم نزده

ول کن بابا 

چرا باهاش ازدواج کردی؟

اصن دوره نامزدی اینجوری نبود

از سرکار برمیگشت میومد خونمون حتی ده دقیقه ام شده منو میدید میرف..اوایل میگفتم حتما وابسته خانوادش بوده زیاد ب پر و بالش نمپیچم اما الان میبینم ک هرموقع از سرکار میاد اونجاعع هرموق ام زنگ میزنم میگ تازه از بار رسیدم دارم میام نمدونم ک شایدم دروغ میگ ک تازه رسیدع

واقعن چجوری دلش میاد منو تنها بزارع تو خونه حالم خیلی بده تنها بودم تنها تر شدم😞