2777
2789
عنوان

بیاین داستان دختر خاله بی شخصیتم رو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 40 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی خیلی عوضیهمامانم از دیروز بهم میگه بزار زنگ بزنم بهش هرچی از دهنم درمیاد بگم

نه نزار زنگ بزنه. بزار ببینی چی میشه رئیسه میگه بیا. اگه دیدی دختر خالت به هر طریقی نزاشت و اون  روشو نشون داد و قشنگ تو روت وایساد به مامانت بگو زنگش بزنه

یادش بخیر، روزگاری خنده بر هر درد بی درمان دوا بود..
نه نزار زنگ بزنه. بزار ببینی چی میشه رئیسه میگه بیا. اگه دیدی دختر خالت به هر طریقی نزاشت و اون روش ...

به نظرت زنگ که میزنم 

خودمو معرفی کنم یا نه اول بگم کمک حسابدار میخواین یا نه ؟ 

بعد وقت مصاحبه حضوری مجدد برم با رییس مجموعه صحبت کنم

نه نزار زنگ بزنه. بزار ببینی چی میشه رئیسه میگه بیا. اگه دیدی دختر خالت به هر طریقی نزاشت و اون روش ...

به نظرت زنگ که میزنم 

خودمو معرفی کنم یا نه اول بگم کمک حسابدار میخواین یا نه ؟ 

بعد وقت مصاحبه حضوری مجدد برم با رییس مجموعه صحبت کنم

به نظرت زنگ که میزنم خودمو معرفی کنم یا نه اول بگم کمک حسابدار میخواین یا نه ؟ بعد وقت مصاحبه حضوری ...

آره فکر خوبیه. زنگ بزن صداتو عوض کن بگو شما نیرو برا کمک حسابدار میخواستین؟ اگه گفت استخدام شد شنبه حضوری برو صحبت کن بگو از کی بیام. 

خبرشم به ما بده

یادش بخیر، روزگاری خنده بر هر درد بی درمان دوا بود..