2777
2789
عنوان

بیاین داستان دختر خاله بی شخصیتم رو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 40 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفتم عزیزم

اشتباه از شما هست 

این چنین شخصیت شکننده خوب نیست بشینی گریه کنی

به اون چ ربطی داره که امر و نهی کنه کی بیاد کی بره 

وقتی رئیس شرکت اوکی داده تو با همون صحبت میکردی

زنگ بزن به رئیس شرکت هماهنگ کن ببین چجوریه اوضاع

و اینم یادت باشه واسه این موارد رو نزن به فامیل 

خودت یه جوری پیدا کن

عزیزم دختر خالت دقبقا قراره چه گوهی بخوره؟؟،،،؟؟؟

شنبه آماده شو برو همون شرکت اولیه با رئیسه که باهات مصاحبه کرد حرف بزن. بگو آقای فلان گفته بودید کمک حسابدار میخواین. من از کی میتونم کارمو شروع کنم؟؟؟

محل اون دختر خالتم نزار. 

یادش بخیر، روزگاری خنده بر هر درد بی درمان دوا بود..
عزیزم اون مدیر مالی اونجاستمن برمم اونجا اون راحت می‌تونه نظر رییسش رو تغییر بده

تو حالا برو. اصلا با پدرت برو.

مدیر مالیه شرکته. معشوقش که نیست که میگی راحت نظرشو عوض میکنه. اصلا شاید رئیسه خوشش اومد اونو انداخت بیرون. فقط کافیه کارتو درست انجام بدی

اشتباه از شما هست این چنین شخصیت شکننده خوب نیست بشینی گریه کنیبه اون چ ربطی داره که امر و نهی کنه ک ...

شماره مستقیم ندارم  

باید زنگ بزنم به امور داخلی شرکت اگر بشه باهاش حرف بزنم

فکر نمی‌کردم اصلا چنین آدمی باشه

همیشه می‌گفت مامان منو به اندازه مامانش دوست دوست داره 

می‌گفت براش مادری کرده 

همیشه میگه 

گفتم به حرمت مامانم کار منو راه میندازه 

برو هیج چیزی رو از دست نمیدی .بگو منتطر تماستون بودم اصلا خودت رو با دخترخاله ات طرف نکن

پعه چقد یسری آدما بی خیرن. بگو بیشرف چی قراره از تو کم بشه. من جای اسی بودم میرفتم همچینم خودمو میکشیدم بالا ک و ن ش بسوزه. شایدم یه پسر مجرد اونجا هست میترسه اسی تورش کنه

شماره مستقیم ندارم باید زنگ بزنم به امور داخلی شرکت اگر بشه باهاش حرف بزنمفکر نمی‌کردم اصلا چنین آد ...

حتما پیگیری کن و برو همون شرکت . دو تا حالت داره ، یا میمونی و کارت راه میفته یا دختر خالت مجبور میشه اون روی واقعیش رو نشون بده که بازم به نفعته و حداقل مامان و بابات و فامیل میشناسنش ، نه اینکه شما اینجوری خودخوری کنی ، اونم همچنان دختر خوبه فامیل باشه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
پعه چقد یسری آدما بی خیرن. بگو بیشرف چی قراره از تو کم بشه. من جای اسی بودم میرفتم همچینم خودمو میکش ...

خیلی خیلی عوضیه

مامانم از دیروز بهم میگه بزار زنگ بزنم بهش هرچی از دهنم درمیاد بگم