2777
2789
عنوان

چند تا سریال کره ای معرفی کنید که

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 37 پست
واااای اینو حدودا چند ماهی هست دیدم عااااالیییی بود دقیقااا اونجا که اشتباهی اعتراف کرد 😍😂😂😂واای ...

اره ولی پسره بیشتر از دختره عاشق بود

به هرحال آنچه مرا نجات میدهد ، خودِ من است.️
اقای ملکه هندونه چشمک زن ایناروببین

اینارو دیدم اره واقعاااا عاااالی بودند آقای ملکه که مردم از خنده سرش 😂😂😍یادش بخیر واقعااا بی نظیر بود 

هندوانه هم عالی بود وایبش عاالی بود آنقدر خوشم اومد پسره هم کراش بود دختر هم خوشم میومد کیوت بود داستانش هم خیلی باحال بود کششش داشت خیلی 

کـی مثـل خــودم دـلــبر لـــجـبــاز داره✨🌈

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره ولی پسره بیشتر از دختره عاشق بود

وااای آره دقیقااا پسر کلا از همون اولا از این ‌‌‌‌‌‌‌‌‌دختره خوشش اومد ولی دختره نه 😐همش به اون یکی گیر داده بود که اصلا قیافه هم نداشت بخدا این به این خوشگلیییی نمی دیدید  

خدایی این سریالش منو جذب کرد زیاد چینی نمی‌بینم اما واقعا دوسش داشتم همه چیزش قشنگ بود

منم دقیقا چینی کمتر از کره ای میبینم اما این عاالی بود 😍

دختره اوایل رو مخ بود

اره اون دوستش هم حیف شد من دوست داشتم به همون پسر که تو دانشگاه آشنا شدند گیتار میزد برسه بدبخت عروسی دختره هم رفت گریه کرد 🥲🥲

اره اون دوستش هم حیف شد من دوست داشتم به همون پسر که تو دانشگاه آشنا شدند گیتار میزد برسه بدبخت عروس ...

پسره به دختره خیانت کرد خو حقش بود 

پسره لاشی بازی در اورد

به هرحال آنچه مرا نجات میدهد ، خودِ من است.️
پسره به دختره خیانت کرد خو حقش بود پسره لاشی بازی در اورد

اره ولی بازم بنظرم این پسره بیشتر بهش میومد تا اون یکی گناه داشت تقصیر دختره هم بود یکم همش گیر میداد