2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدتر از اون قبلش انقدر آدمو میپان که کاری نکنی ولی شب عروسی خودشون میفرستن خونه خالی با اینکه میدونن دوماد قراره با دخترشون چیکار کنه😔😂😂😂😂

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

اسی😂الان یه مورد به دغدغه هام اضافه شد🥲🥲😂

فک کننننن 

وااای من روم نمیشه😭😭😂

الان با خواستگارم اومدیم بیرون ک حرف بزنیم 

فک کنم باید جواب منفی بدم😂😂😂

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

بدتر از اون قبلش انقدر آدمو میپان که کاری نکنی ولی شب عروسی خودشون میفرستن خونه خالی با اینکه میدونن ...

واااااای نهه😣😂نمیتونممم

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

من هنوز بابام و داداشام نمیدونن

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

خیلی دارک بوده🤕🤕🤣🤣

خیلییی😣😣😂

اسی😂الان یه مورد به دغدغه هام اضافه شد🥲🥲😂فک کننننن وااای من روم نمیشه😭😭😂الان با خواستگارم اوم ...

همین تاپیک باعث شد جلوی خیلی از ازدواج و حاملگی ها گرفته بشه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

منو که مامان بابام دوتا داشام شوهر خواهرام ،پسرممم وااای🥴🤕

فقط پسرت 

وااااای