2777
2789
عنوان

چند تا سریال کره ای معرفی کنید که

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 37 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوران خوش. هم دیدی؟واقعا قشنگن اما بهش کم توجه شده

اره دیدم دوران خوش رو موافقم ولی من زیاد خودم خوشم نیومد نمی‌دونم چرا ارتباط نگرفتم باهاش ولی اصلا برای اون پسره دلم نسوخته که به دختره نرسید حقش بود واقعا اون یکی خیلی بهتر بود 

کـی مثـل خــودم دـلــبر لـــجـبــاز داره✨🌈

اره دیدم دوران خوش رو موافقم ولی من زیاد خودم خوشم نیومد نمی‌دونم چرا ارتباط نگرفتم باهاش ولی اصلا ب ...

اره اما خیلی قشنگ بود🥺

همون پسره الان تو سریال بانو اوک نقش اصلیه

به هرحال آنچه مرا نجات میدهد ، خودِ من است.️
سریال چینی شکوفایی هم سه قسمتشو دیدم داستان خوبی داره

من زیاد تاریخی ارتباط نمی‌گیرم چرا البته یه دلیلش اینه که تاریخی چون برام سنگین هست باید یه تایم مناسب ببینم تو تابستون زیاد تاریخی می‌دیدم همیشه 

اره اما خیلی قشنگ بود🥺همون پسره الان تو سریال بانو اوک نقش اصلیه

اره اینم می‌دونم 😂😂سریالش دیدم اینم تاریخی هست ولی هنوز منتظرم کامل پخش بشه بعد ببینم پسر نقش منفی بهش میاد 

همه کره ای ها رو دیدم 😂😂😂چینی ها رو نه ندیدم مدرن هست ؟؟

اقای ملکه هندونه چشمک زن ایناروببین

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

اره اینم می‌دونم 😂😂سریالش دیدم اینم تاریخی هست ولی هنوز منتظرم کامل پخش بشه بعد ببینم پسر نقش منفی ...

لبخند پر کشیده از نگاهت رو دیدی؟

خیلی قشنگههه اما هنوز کامل ندیدم 

یکی دیگه هم هست رودخانه ای که از آن می‌گذرد واقعا قشنگ بود 😍 چینیه

واااای اینو حدودا چند ماهی هست دیدم عااااالیییی بود دقیقااا اونجا که اشتباهی اعتراف کرد 😍😂😂😂واای مردم کل کل هاشون قشنگ زندگی کردم باهاش حیف عاشقانه اشون کم بود فقط قسمت آخر کیس رفتن دیگ نبود اصلا😐

سریال موشسریال وقتی سی سالم شد

اره اینم شنیدم خیلی وقت پیش ولی چون از بازیگراش خوشم نمیاد هم ژانرش جنایی هست هم پایانش خوب نیست ندیدم

واااای اینو حدودا چند ماهی هست دیدم عااااالیییی بود دقیقااا اونجا که اشتباهی اعتراف کرد 😍😂😂😂واای ...

خدایی این سریالش منو جذب کرد زیاد چینی نمی‌بینم اما واقعا دوسش داشتم همه چیزش قشنگ بود