2777
2789
عنوان

شما حاضرین جایی کار کنین ک حقوقش 25 تومن باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1349 بازدید | 95 پست
ب هیچ کدوم علاقه ندارم😂

من باشم همون پرستاری رو ادامه میدم که تو حیطه تحصیلیمه

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخه وقتی شما دو شیفت میری یعنی عملا هیچ تایم استراحتی نداری و شغل فرسایشی

مجبور نیستی همه زندگیت دو تا شیفت کار کنی 

بعد من خودم دوتا شیفت کار نمی کنم 

چند تا خرفه رو داذم با هم پیش نی برم 

پلی در کل درباره حقوق پرستاری گفتم 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
اره اینم هستمخصوصا میگن چون برق و اینا دیگ داره ته میکشهب خاطر مالیات های سنگینی ک شرکتا دارن میدنمم ...

چرا بچه های پرستاری همه دارن میان سمت مهندسی بخدا این طرف خبری نیس رشته شما خیلی خوبه همبشه براش کار هست

من مهندسی کامپیوترم دارم بچه های هم دوره خودمو میبینم همه بیکاریم 

کار زیاده ها ولی با حقوق کم و ناچیز صدتا کار ازت میخوان 

شرکت معلوم نی تا چه رنج سنی کارمند قبول میکنن و تا کی میتونی اونجا مشغول باشی،بعدم اگ برشکست شد میخا چیکا کنی یا اگ همکارات برات زدن و باعث شدن اخراج بشی،ولی نمیتونم بگم مهندسی بده چون بازار کارش هس پرستاریم همینطور بیشتر اینک الکی برستاری قبول نشدی ک میخا همینجوری ولش کنی جات بودم اینو تموم میکردم بعد میرفتم مهندسی

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید

اسی من بین این دوراهی گیر کردم و ادامه تحصیل تو رشته خودم رو ترجیح دادم به اون کارم علاقه داشتم ولی اگر میخواستم واردش بشم باید رشتمو تغییر میدادم 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷