2777
2789
عنوان

شما حاضرین جایی کار کنین ک حقوقش 25 تومن باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1390 بازدید | 95 پست
عزیزم شما مهندسی کامپیوتر هستی؟میشه یه توضیح درمورد رشتت و بازار کارش بهم بدی؟در کنار دانشگاه هم مها ...

اول اینکه باید علاقه زیادی داشته باشی 

تو این رشته حتما باید کلاس بری در کنارش یه زبان برنامه نویسیو کامل مسلط بشی اگه طراحی سایت علاقه داری php لاراول اگر اپلیکیشن دوست داری جاوا یا c# اگر هوش مصنوعی دوست داری پایتون باید مسلط بشی که همه اینا واقعا سخته ریاضیاتت و الگوریتم نویسیت باید قوی باشه تا از پس منطق کامپیوتر بر بیای

اگر به یه زبان مسلط بشی بازار کارش خوبه مثلا حقوق تا بیست تومن داره یا میتونی فریلنسری کار کنی برای خودت

اما اگه هیچ زبانی مسلط نشی و فقط سطحی از هرکدوم یاد بگیری بازار کار حقوق کمی در انتظارته با توقعات زیاد کارفرما 

تو دانشگاه هم چیز زیادی یادت نمیدن فقط خودت باید خودتو بکشی بالا استادا همشون ضعیفن من دانشگا دولتی بودم قد گاو حالیشون نبود اساتید 

کلا اگ علاقه نداری و منطقیت ضعیفه وارد این رشته نشو

اول اینکه باید علاقه زیادی داشته باشی تو این رشته حتما باید کلاس بری در کنارش یه زبان برنامه نویسیو ...

یعنی برنامه نویسی سایت با مثلا زبان php خیلی زیاد سخته و ریاضی خیلی قوی میخواد؟ 

شما خودت الان چیکار کردی به چه کاری مشغولی؟

یعنی کلا اصلا این رشته رو پیشنهاد نمیکنی؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی برنامه نویسی سایت با مثلا زبان php خیلی زیاد سخته و ریاضی خیلی قوی میخواد؟ شما خودت الان چیکار ...

من علاقه نداشتم ولی خواهرم خیلی دوس داشت باهم خوندیم من بعد از تموم شدن درسم مسیرمو تغییر دادم رفتم دنبال علاقم ولی خواهرم تو یه شزکت هوش مصنوعی مشغول بکار شد کارش خیلی خوبه خیلی ازش راضین ولی حقوقش ۱۵ میلیونه و خب بنظرم برای استعدادی کع دارع و مدرک ارشدش کافی نیست البته جاهای دیگ هم بره حقوقش همینه بیستر از این به یه کارمند نمیدن مگه اینکه بری فریلنسر کار کنی

در کل زحمتش زیاده و به زحمت زیادش نمی ارزه

من علاقه نداشتم ولی خواهرم خیلی دوس داشت باهم خوندیم من بعد از تموم شدن درسم مسیرمو تغییر دادم رفتم ...

آره واقعا

خوش به حالتون که باز فرصت دنبال کردن علاقتون رو پیدا کردین

من از روی تقریبا اجبار اومدم این رشته و از همون اولش فهمیدم‌ که علاقه و استعداد من به به این سمت نیست ولی واقعا چاره ای جز ادامه دادن ندارم

اصلا سوال پرسیدن‌ من از شما هم اشتباه بود چون وقتی هیچ چاره ای ندارم هرچقدر که رشته خوبی نباشه یا بیشتر معلوم بشه که به درد من نمیخوره بازم باید ادامه اش بدم

به هر حال ممنونم از شما💖

آره واقعاخوش به حالتون که باز فرصت دنبال کردن علاقتون رو پیدا کردینمن از روی تقریبا اجبار اومدم این ...

طراحی سایتو سروع کن یاد گرفتن ایشالا متخصص میشی توش سخته ولی نتیجش شیرینه