2777
2789
عنوان

شما حاضرین جایی کار کنین ک حقوقش 25 تومن باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1393 بازدید | 95 پست
الان دیگه کار دولتی نیست که. مثل زمان قدیم نیست. باید آزمون بدی اونم هرشهری چندنفر برمیدارن. همه میت ...

بله قبول دارم واسه همین گفتم سعی کن کار خودتو داشته باشی یا جایی که خیالت راحت باشه تعدیلت نمی کنن . می شناسم کسیو تو غیرانتفاعی بوده سر ۲۵ سالم بازنشسته شد 

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مطمئنی هفتاد تومن؟ من هنوز ترم سه امچجوری میشه توی بیمارستانای خصوصی کار کرد؟ پارتی باری میخواد؟

نه دانشجو نه 

کار تو بیمارستان خصوصی پارتی می خواد و زیبایی و سابقه کار می خواد 

اسون نیست استخدامی 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
چرا؟؟؟ حقوقش خیلی بالاست

من شخصا ترجیح میدم حقوقم کم باشه و تا آخر عمر ساپورت بشم آدم هزارتا مریضی و پیری و درموندگی داره مگه پولی که الان بهت میدن میمونه برای وقتای بیکاری؟

خصوصیا خطر تعدیل نیرو دارن یهو می بینی ۴۰ سالت شد شغلت رو از دست دادی کجا بهت کار میدن؟

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
خصوصی میتونه موقتی باشه بعدم ساعت کاریش مهمهکاری که علاقه نداری نمیتونی مدت زمان طولانی انجامش بدیو ...

اره اینم هست

مخصوصا میگن چون برق و اینا دیگ داره ته میکشه

ب خاطر مالیات های سنگینی ک شرکتا دارن میدن

ممکنه تا بیست سال دیگ خیلی از شرکت ها دیگ وجود نداشته باشن 

آخه وقتی شما دو شیفت میری یعنی عملا هیچ تایم استراحتی نداری و شغل فرسایشی

یعنی داری دستمزد زندگی نکردنتو میگیری 

وقتی قرار نیست زندگی کنی پولو برا چی میخوای 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
نه دانشجو نه کار تو بیمارستان خصوصی پارتی می خواد و زیبایی و سابقه کار می خواد اسون نیست استخدامی

اتفاقا استخدامی وزارت بهداشت خیلی راحته 

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....