آخه عجیبه که کله نداره چیز مهمی هم هست و باید ترسیم میشد. احتمالا نقاشه یادش رفته سر پگاسوس رو بکشه
فکر نکنم شاید چیز دیگه ایه حتما نباید چیزی باشه که ما فکر میکنیم
entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده! I'm not a freak I just thaught it was carnival! /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه، یه ایل چشمشون به منه♡
اگه سنتور باشه که اونم از نوع بالدار که من تو هیچ افسانه ای ندیدم. دارن از نوعی جهنم به سمت نوعی بهشت پرواز میکنن. شاید گرایش کراشت به دنیاهای خیالی و انجام کارهای غیرمتعارف رو نشون میده مث رابطه با یه ماده سنتور بالدار😄
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
آخه باید یه نوع تناسب توش وجود داشته باشه. ما اصلا موجود نداریم که سر نداشته باشه حتی مارها که هیچی ...
پگاسوس که قطعا نیست سم اسم نداره دم شیر رو هم داره اگه چیزی باشه شیرداله ،حالا سر رو باید فکر کرد
entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده! I'm not a freak I just thaught it was carnival! /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه، یه ایل چشمشون به منه♡
اره راست میگی به دمش دقت نکرده بودم و سم هم نداره به قول شما به شیردال یا گریفن نزدیک تره ولی باز سو ...
اره دقیقا،سنتور هم به همین علت نیست. میتونه تخیل خود نقاش باشه خب ، خانومه هم انگار پایین تنه اش مار پشت مرده ادامه پاهاشه؟
ولی من اگه جای اسی بودم به جای این که نقاشی رو تو نینی سایت بذارم به خود کراشم پیام میدادم که این چه ...
دقیقا :(( حالا بد این میشه که بگه همینچوری خوشم اومد گذاشتم