2777
2789

شاید سوار یچیزی شبیه شیرداله؟

entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده!  I'm not a freak I just thaught it was carnival!  /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه،  یه ایل چشمشون به منه♡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سنتور دیگه اون موجودات افسانه ای که بدن اسب دارن و بالاتنه انسان. البته سنتورها بال ندارن ولی این یه ...

چقد عجیب من حس کردم یه زن و مرد سوار اسب بالدارن 

خب میدونی تفسیرش چیه؟

این کاربری برای من و دوستم❤

پس کله موجودی سوارشن کو؟

یچیز نازک اون جلو شاید باشه؟

entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده!  I'm not a freak I just thaught it was carnival!  /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه،  یه ایل چشمشون به منه♡
یچیز نازک اون جلو شاید باشه؟

ببین اون چیز نازکی که اون جلو شبیه به پاهای عقبشه. یعنی اون چیز نازک هم باید پا به حساب بیاد چون شباهتی به سر نداره واسه همین فکر میکنم یه جور سنتور ماده باشه که بال هم داره

ببین اون چیز نازکی که اون جلو شبیه به پاهای عقبشه. یعنی اون چیز نازک هم باید پا به حساب بیاد چون شبا ...

اخه رون خانوممشخصه و جدا این چطور ممکنه ، انگار رنگ پا یکم کدر تر از چیزیه که روش سواره

انگار خانومه پا نداره یه مار ماننده ادامه پاش که میاد پشت اقاعه اون چند لایه ادامه پیدا میکنه چون رونش رنگش مطابقت بیشتره داره با اون مارچنبرهزده طور پشت مرده تا چیزی که سوارشه

اخه رون خانوممشخصه و جدا این چطور ممکنه ، انگار رنگ پا یکم کدر تر از چیزیه که روش سواره

آخه عجیبه که کله نداره چیز مهمی هم هست و باید ترسیم میشد. احتمالا نقاشه یادش رفته سر پگاسوس رو بکشه