2777
2789
عنوان

خانما گل پتوس چرا اینطوری میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 36 پست
چندین عامل می‌تونه باعث این مشکل بشه... اول که گیاه دچار شوک جابجایی شده و طبیعیه که کمی واکنش نشان ...

زهکش گلدون ک باز بود 

این برگایی ک اینطوری زرد هم شدن قیچی کنم؟!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باشه عزیزم الان انجماشون میدم

دوست من نه آبیاری زیاد خوبه نه کم، بعضی وقتها به دلیل آبیاری کم و خشکی هم می‌تونه برگهاش زرد بشه... در ضمن پتوس جزو گیاهانی هست که اسپری آب رو خیلی دوست داره حتما امتحان کنید هفته ای دو بار برگهاش رو غبارپاشی کنید.

دوست من نه آبیاری زیاد خوبه نه کم، بعضی وقتها به دلیل آبیاری کم و خشکی هم می‌تونه برگهاش زرد بشه... ...

باشه عزیزم پس هر چند روز خاکشو تست کنم اگه خشک بود آب بدم بهش؟

باشه عزیزم پس هر چند روز خاکشو تست کنم اگه خشک بود آب بدم بهش؟

شما کدام شهر زندگی می کنید و آب و هوا الان چطوره؟در واقع گیاه رو کجا نگهداری میکنید؟ نزدیک وسایل گرمایشی اصلا ندارید جایی هم که در معرض وزش باد هست مناسب نیست

همه ی گلای منم خشک شدن اعصابم خرد شد😑

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞
شما کدام شهر زندگی می کنید و آب و هوا الان چطوره؟در واقع گیاه رو کجا نگهداری میکنید؟ نزدیک وسایل گرم ...

چابهار زندگی میکنم اینجا هوا معتدل ن گرمه ن سرده یعنی وسایل گرمایشی اینا روشن نمیکنیم ت خونه 

گیاه رو به روی پنجره هست و تقریبا ۴متر از پنجره فاصله داره