2777
2789
عنوان

اونایی که مثل من نچرالن

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 80 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من حتی اصلاحم نکردم خواستی عکس بذارم بیین

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
اسی چقدر عجیب بود برامیعنی واقعا ازینکه بصورتت دست نبردی خجالت میکشی؟!بنظرم این روحیه و فکر عادی نیس ...

نه من خیلی خوشگل و تو چشم بودم تو نوجوانی و جوانیم ولی حاالا همه با عمل افتادن جلو

حتی یه دوست داشتم که ۲۵ سال بود ندیده بودمش یه روز با شوهرش اومدن دم خونه ی مامانم بعد که رفتن زنگ زد بهم گفت من خیلی از خوشگلی تو تعریف کرده بودم پیش شوهرم بعد که از خونتون رفتیم شوهرم گفت این همون دوستت بود که اینقدر تعریفشو میکردی؟(به طعنه گفته بود)بعد میگفت چقدر داغون شدی چرا اصلا به خودت نمیرسی ؟؟منظورش لباس خوب و آرایش و اینا نبود چون در این حد رو اوکی هستم خودش دماغشو عمل کرده بود لمینت و ژل لب و گونه و بوتاکس و... انجام داده بود

گونه و لب هم قشنگه ولی به اندازه نه بیش از حد ژل زدنبعد از ۴۰ سال به نظرم نیازه

سلیقس دیگه اینایی شما ببین آدمهای مشهور تزریق دارن پیر میشن خیلی زشت میشن.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
گونه و لب هم قشنگه ولی به اندازه نه بیش از حد ژل زدنبعد از ۴۰ سال به نظرم نیازه

اره اگر حس میکنی نیاز ب رسیدگی داری انجام بده ولی از حالت نرمال خارج نشو البته الان دکتر ها خودشون هم نرمال کار میکنن چون سلیقه ها داره به سمت نچرال تر میره قبلا عمل بینی ها همه فانتزی بود الان بیشتر طبیعی و نبمه فانتزی 

مینیمال 
آره دیگه آدمها همه مدل عملی شدن ما متفاوتیمبعدش من هر جا میرم جدیدا بهم میگن شما که وضع مالیتون بد ن ...

من دماغم گوشتیه و قوز داره هر کی میرسه یه چیزی میگه بعد من یه کليه دارم میخوام ۲ / ۳ ماه دیگه عمل کنم اگه بشه