2777
2789
عنوان

با این خواستگار جواب مثبت می‌دین یا منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 116 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جدا از اون پسر 

شما یذره روی خودت کار کن خجالت وقتی مهمون میاد چیه با هر کس ازدواج کنی این اخلاقت واست دردسر میشه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
که بیان به خانواده طرف توهین کنن و طرف رو زیر سوال ببرند و کلی ایراد بزارن عالیه؟

واقعا متوجه کنایه من نشدین؟

شما جنبه مثبت این رفتار رو نگاه کن و بایه نه قاطع خودت رو راحت کن

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
ما یه هفته فقط حرف زدیم اون قصدش ازدواج بود واس همون برا شناخت هم حرف می‌زدیم فقط م تو این مورد به ت ...

سر همین بهم زدی ؟, پشیمون نشدی ؟ منم الان بهم بزنم به نظرت در آینده پشیمون نمیشم

روستا نه شهری که توش کار می‌کنه زندگی میکنیم چادر هم دید من قبول نمیکنم گفت مانتو بلند ولی بعضی جاها ...

اسی میگم خنگی واقعا خنگی بخدا از دلسوزی میگم اون عرضه نداشته الان جلو خواهرش بگیره فک کردی بعدا میتونه اگ عرضه داشت نمیزاش خواهرش زنگ بزنه یا مجبورش میکرد زنگ بزنه معذرت خواهی کنه خواهرش 

بعدم تو نفر اولته حس میکنی وای دنیا سوراخ شده من همینو میخوام من نفر اول ک باهاش بودم ی ادم دوزاری بود ک فکر میکرد چه شخص گنگ و خفنیه کات کردم با گریه الان با کسی تو رابطه ک بهم احترام میزاره توجه میکنه و..... توهم لیاقت ی ادم درست داری ن این بچه ننه 

هرچند میدونم نمیفهمی باز میری سراغش باید یکی از خانوادت بزنه تو دهنت اینجوری نمیشه

جدا از اون پسر شما یذره روی خودت کار کن خجالت وقتی مهمون میاد چیه با هر کس ازدواج کنی این اخلاقت واس ...

من خجالتی نیستم اصلا در واقع خیلی هم پرو هستم ولی هر زمان اینا اومدن خونمون ما دعوامون شد من دیگه میترسم از حرف زدن یا رفتاری که جلوشون دارم واسه همین اینجوری شدم

سر همین بهم زدی ؟, پشیمون نشدی ؟ منم الان بهم بزنم به نظرت در آینده پشیمون نمیشم

نه پشیمون نیستم اتفاقا خیلیم خوشحالم از این تصمیمم چون اونم تو روستا بود و کلا روستا ها اینجورین جمعیت و شلوغی بین خانواده ها زیاده ک کلا من با این چیزا ضدم و درونگرام ،تو هم به اون بگو ک چهار ماهه منو میشناسی من اینم و نمیتونم اخلاقمو عوض کنم همون‌طور ک تو نمیتونی ببین چی میگه 

خدایا شکرت   
همون دیگ من خودم مشهدم منطقه معمولی ولی کمتر از سجادیه کنسله😂بعد این رفته با بچه روستا

بعد خواهر طرف هر حرفی زده بهش هنوز اومده تاپیک‌زده نظر میخواد احتمالا کم‌سنه والا

اسی میگم خنگی واقعا خنگی بخدا از دلسوزی میگم اون عرضه نداشته الان جلو خواهرش بگیره فک کردی بعدا میتو ...

می‌دونم بدرد هم نمی‌خوریم اینم می‌دونم ازدواج کنیم سر یکسال جدا شدیم ولی از طرفی وابسته هستم از طرفی کل فامیل فهمیدن از عکس العملشون میترسم از طرفی میگم دوستم داره ولش کنم اهش زندگیم بگیره یا عذاب وجدان میگیرم همه اینا باعث شده دو دل شم