2777
2789

یه خانه سالمندان خیلی بزرگ و شیک نزدیک خونمون هست. خیلی خیلی نزدیکه. یه تابلو زده نوشته ساعت ملاقات ده تا دوازده صبحه فقط. اما نمیدونم افرادی که کسیو اونجا ندارن هم میتونن برن ملاقات بقیه یا نه؟ 

و اینکه ننوشته زنونه هست یا مردونه یعنی قاطین؟؟ 

اگر بخوام برم چی باید بخرم ببرم براشون؟ 

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانه سالمندان شیک نرو خو برو یه خونه سالمندان که کسیو ندارن امکاناتی ندارن دلشونو شاد کن

چه ربطی داره. مگه اون بنده خداها بحثشون پوله؟ 

اونا محبت میخوان همینکه یکی کنارشون باشه خوشحال میشن

وای من یبار رفتم خیلی وحشتناک بود برام تا یه هفته افسرده شدماگه روحیه ات حساسه نرو

روحیم که حساس هست ولی چرا؟  یعنی حرفی بهت زدن؟ 

چه ربطی داره. مگه اون بنده خداها بحثشون پوله؟ اونا محبت میخوان همینکه یکی کنارشون باشه خوشحال میشن

عزیزم اونا بی کسو کار نیستن کسیو دارن که هزینشو پرداخت میکنه ماه به ماه تا اونجا باشن همون شخصم سر میزنه بهشون

چه ربطی داره. مگه اون بنده خداها بحثشون پوله؟ اونا محبت میخوان همینکه یکی کنارشون باشه خوشحال میشن

مناطق پایین وضعشون افتضاحه، وسایل اولیع و شخصی و بهداشتی هم ندارن بعضیاشون، تغدیه اشونم مناسب نیست