2777
2789
عنوان

میخوام برم خانه سالمندان کسی رفته تاحالا

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 37 پست
عزیزم اونا بی کسو کار نیستن کسیو دارن که هزینشو پرداخت میکنه ماه به ماه تا اونجا باشن همون شخصم سر م ...

اصلانم اینجوری نیست. کی گفته بهشون مرتب سر میزنن؟ 

من بارها دیدم بچه هاشون ارثشونو بالا میکشن اونایی که پولدارن بعدم با یه مقدار کم از پول خودشون میفرستنشون سالمندان و ماهیانه یه چیزی به مرکز میدن که نگهشون داره. کسی که پولداره و رفته سالمندان یعنی بچه هاش توان نگه داری داشتن توی خونه ولی نخواستن پس محبتی هم بهشون نمیکنن

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میشه اگه رفتی بیایی تاپیک بزنی چون من خیلی تو فکرشم اینکار رو انجام بدم میخوام ببینم شرایطش چطوریه و ...

فردا از جلو درش رد میشم سر تایمی که گفته تایم ملاقاته. ببینم کسی میره و بیاد یا نه. اگر کسی بود میرم میپرسم یه سر

هی تو...ترسیدی بستی تاپیکتو🤣

وییی خانوم دکتر مگه الان نباید گه بیمار بشوری😂😂😂

ترسیدم امپولتو در بیاری

به نظرم شیرینی نبر اونجا ترجیحا میوه مثل موز ببر 

و اینکه دوستان راست میگن اگه امکانش هست یه خانه سالمندان محروم تر بری شاید بیشتر بهت نیاز باشه تا یه جای شیک

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 
چه ربطی داره. مگه اون بنده خداها بحثشون پوله؟ اونا محبت میخوان همینکه یکی کنارشون باشه خوشحال میشن

عزیزم منظورش این بود بعضی خانه سالمندان هستن آذوقه هم بهشون نمیرسونن اگه ب اونا سر بزنی ثوابش خیلی بیشتره 

مناطق پایین برید عزیز

رسیدگی اونجا کمه ، کار شما هم ارزشمندتر

میوه بخرید ، چایی درست کنید براشون ، آجیل ( اگر بضاعت دارید)

اجرکم عند الله

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

عزیزم اونا بی کسو کار نیستن کسیو دارن که هزینشو پرداخت میکنه ماه به ماه تا اونجا باشن همون شخصم سر م ...

خب این حرفو که زدی بزار یه چیزی بهت بگم من یکبار به قول شما با همسرم رفتیم یه خانه سالمندان شیک آدمایی که اونجا بودن که چندسال کس و کارشونو ندیده بودن بچه هاشون فقط پول ها رو به حساب خانهسپ سالمندان میریختن اما بهشون سر نمیزدن پس ببین بحث پول نیس هر کی میره خانه سالمندان با رضایت قلبیش نیست و خدا میدونه هر روز چقدر دلتنگه که یکی بهش سر بزنه

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

هر چی میخوای ببر متاسفانه حتی شیرینی هم ببری به کسایی که قند دارن هم میدم بخورن البته من اینجور دیدم ولی خوشحال میشن وقتی هم اومدی لباساتو بشور شیرینی میوه پوست کنده آب میوه خوراکی ببر خوبه زیاد بهشون نمیدن بخورن

در حد من نیستی بی عرضع

گوزیدم دهنت چشو😂😂 صب از رویاهات پاشو بعد تاپاله برین تو زندگیت. من حداقل پولشو دارم. تو نه عرضشو داری نه پولشو گداگوله😭😂😂