2777
2789

خودم قدددم

به واسطه اش شماره پام شده ۴۰

به لطفش دستو پا و گردن و انگشتای کشیده ای دارم و اصلا راضی نیستم 

مخصوصا الان که دیگه همه کوتاه پسند شدن

پسرای قدبلند اکثرن میرن سراغ دخترای با ۵۰ ۶۰ سانت اختلاف قدی

در مورد اسم کاربریم میپرسی دوست عزیز🌝باید بگم که یه عدد قد بلندم که هیچوقت با ۱۷٠ سانته قدم کنار نیومدم و تموم عمرم موذب بودم بابتش🌚

زخم های ساق پام

برای موفقیتم همین الان یه صلوات مهمونم می کنی؟😔💕🥲....یه دختر محصل که همه خاطرخواهشن😃 بس که برا خودش ارزش قائلهههه😂 کاریزماتیک ⛓️😑🤍ورزشکار✨ والیبالیست ❤️شیطون 💛دی ماهی💙درسخون به قول رفیقم خرخون دنیای خودمم😎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اوج خجالتم زمانیه که از کنار یه آقا رد میشم و میبینم من بلندترم

اون حس زمختیی اصلا قابل توصیف نیس

در مورد اسم کاربریم میپرسی دوست عزیز🌝باید بگم که یه عدد قد بلندم که هیچوقت با ۱۷٠ سانته قدم کنار نیومدم و تموم عمرم موذب بودم بابتش🌚
چندقدت مگه

۱۷۰ ولی بخاطر لاغریم بلندتر دیده میشم

اینکه رفع میشه

رفتم دکتر فایده نداشت

برای موفقیتم همین الان یه صلوات مهمونم می کنی؟😔💕🥲....یه دختر محصل که همه خاطرخواهشن😃 بس که برا خودش ارزش قائلهههه😂 کاریزماتیک ⛓️😑🤍ورزشکار✨ والیبالیست ❤️شیطون 💛دی ماهی💙درسخون به قول رفیقم خرخون دنیای خودمم😎
چنده قد شما انگشت کشیده که خیلی قشنگع

نه اصلا

دستام خیلی بزرگ نشون داده میشه