2777
2789
عنوان

شوهرتون چقدر به لباساتون گیر میدن

586 بازدید | 60 پست

هر کی دوست داشت جواب بده 😊

شوهر من خیلی گیر نمیده مثلا خودش میگه لازم نیست مانتو بلند بپوشی مثلا یه مراسمی که خودش میگه آدمای صالح توش هستند ولی به کفش بدون جوراب پوشیدن خیلی گیر میده یا شلوار از یه حدی کوتاه تر و اگه آستین مانتو کوتاه باشه از ۱۰ سانت بیشتر ولی کوتاه یا بلند بودن مانتو و موهام البته تو جمعی که  بعضی آقا ها مثل پسر عموهاش نباشه خیلی براش مهم نیست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گیر نمیده کلا به لباس😂

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      
عروسی بچه جاریمه گف نشون بده لختی نباشه فلان منم رفتم لحتی خریدم عکس دادم گف خوبه🤣

کلا درکی از لباس ندارن😂😂😂😂

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      

اصلا نه گیر نه حساس چون خودم حواسم هست و زیاده روی نمیکنم 

من یه نازنازی هستم که هرشب با فکر نی نی میخوابم🥺 میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید❤️اگه فرستادید بهم بگید منم براتون می‌فرستم🌹راستی من لوس بابامم هنوز 🙈بابام میگه من نوه دار بشم ده سال جوون تر میشم 😎برای دل بابامم ک شده برام دعا کنید🌹امروز ۲۹آبان بابایی برات یه اسباب بازی گرفته❤️زودتر بیا تو دلم نی نی کوچولو من❤️

خیلی کاری نداره بیشتر رو یقه حساس که پیدا نباشه سرسینه ام

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

ب لباس و حجاب اینا کار نداره

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه