2777
2789
نه هیچ فرقی برای مادر نداره چه یک روزه چ ۲۰ ساله انگار قلبت پاره شه خدا نصیب دشمنت نکنه

اگر بچه ای برای پدر و مادر با بچه های دیگرش فرق داشت اینجا هم میشه گفت فرق میکنه حتی اونی که تو بارداری از دست میده بازم داغداره

نه اتفاقا من بعد ۶ ساله دوباره ازدواح کردم و اون برام جایش رو پر کرد اما بچه مثل پدر و مادر هست هیچ ...

یکی از آشناهای ما خانم شو از دست داده 

خیلی زیاد بی تاب هست 

با خودم میگفتم جایگزین زن هیچکس نمیشه 

اما اگر بچه اش میمرد خدایی نکرده باز بهتر بود 

وقتی زن میمیره و مرد نمیتونه ازواج کنه خونه ویران میشه 

اما اگر بچه اش میمرد دور از جون 

خب حداقل ستون اصلی خانواده سر جاش هست

نمیدونم نگاه م درسته یا نه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی ناراحت شدم خدابهت صبربده چرافک میکنیدهمین دیروز بوده

ممنون عزیزم داغ به‌دل مونده ام هرگز لحظه ای سرد نشده و هر روز با یادآوری از دست دادنشون غصه میخورم و افسوس و بعید میدونم تا زنده ام روزی بشه که من بهشون فکر نکنم و دلم نسوزه حتی در اوج شادی و لذت تو روز ازدواح دوباره تو روز سفر ماه عسل حتی تو شادی‌ها و خوشگذرانی ها دلم بیشتر میسوزه که ندارمشون

ممنون عزیزم داغ به‌دل مونده ام هرگز لحظه ای سرد نشده و هر روز با یادآوری از دست دادنشون غصه میخورم و ...

اونجاکه ازینجا بهتره پس غمگین نباش  غمگین باشی اونها هم ممکنه اذیت شن

لطفا هیچکس درخواست دوستی نده 
یکی از آشناهای ما خانم شو از دست داده خیلی زیاد بی تاب هست با خودم میگفتم جایگزین زن هیچکس نمیشه اما ...

منم به این فکر کردم اگه همسرم میموند زندگی من داغون نمیشد شاید دوباره خدا بهمون بچه میداد و من تو شوک از دست دادن هر دوشون در یک آن نمی موندم اما تقدیر با خداست و اون صلاح رو میدونه و اینجوری سرنوشت رو قرار نیده کاش بتونم فقط باهاش کنار بیام

اونجاکه ازینجا بهتره پس غمگین نباش غمگین باشی اونها هم ممکنه اذیت شن

بله میدونم اما دلتنگی هر روز مثل یک طناب نامرئی گلو رو فشار میده تو ذهنم دنبال یه خاطره جدید ازشون میگردم که روزم رو بگذرونم

بله میدونم اما دلتنگی هر روز مثل یک طناب نامرئی گلو رو فشار میده تو ذهنم دنبال یه خاطره جدید ازشون م ...

آره خیلی سخته شایدچشم زخم بوده این حادثه وحشتناک

لطفا هیچکس درخواست دوستی نده 
اگر بچه ای برای پدر و مادر با بچه های دیگرش فرق داشت اینجا هم میشه گفت فرق میکنه حتی اونی که تو بارد ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14935924/%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D9%85-%D8%A8-%D8%B4%D8%AF%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D9%86%D9%81%D8%B1%D8%B1%D8%B1%D9%85

عزیزم این تاپیکمو گزارش میزنی لطفا؟

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..

میدونم اما به نظرت مرگ یه 6 ماهه با مرگ یه بچه 20 ساله یکی هست؟

یکی از بدترین مقایسه ها

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

میدونم اما به نظرت مرگ یه 6 ماهه با مرگ یه بچه 20 ساله یکی هست؟

ن اصلاپسراقوامم ۷ساله بو پسرش رفت اتاق عمل دراومد ولی توسن ۲۷سالگی میمیره باایست قلبی مادرش دادمیزد با گریه کاش ۷سالگی رفته بودی ن الان ک ایقدر عاشقم کردیو باخلاقت دلمونوبردی