2777
2789
عنوان

شوهرتون چقدر به لباساتون گیر میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 60 پست

به جوراب و یقه و تنگی شلوار گیر میده

با زبون نرم میگه خام شم

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا خیلی مزخرفه 

یعنی شوهراتون حتی تو پوششتونم دخالت میکنن؟

فکر کن زن چقدر بدبخته که حتی لباس پوشیدنشم دست خودش نیست 

من اگه شوهرم همچین بود اول حسابشو می‌رسیدم رعد طلاق میگرفتم 

یعنی چی اخه 

فکر کن اون بگه اینو بپوش اینو نپوش 

یا آرایش بکن آرایش نکن

آیا زن هم در پوشیدن لباس مرد دخالت میکنه اصلا؟

خداوکیلی این چیزا رو غیرت ندونید 

این غیرت نیست تعصبه 

غیرت یعنی هرجور و هر تیپی که باشی با هر عقده تو رو بپذیره و مراقبت باشه و نزاره دلت بکشند و کسی اذیتت کنع

نه اینکه خودش بشه قوز بالا قوز

گلونی کوردی اصالت کوردی ✅   کاری به کسی ندارم تا وفتی که بهم توهین نشه و از نی نی یار هم خواهش دارم موقع دعوا این چیزا اول بیینه مقصر کیه و کی شروع کرده بعد تعلیق کنه

مال خیلی گیر میده .جون به لبم رسیده.

هر چی میپوشم گیر میده 

حالا جالبه نه کوتاه میپوشم نه جلو باز.

ماتوام از زانوعه دوسانت بالا زانو باشه  قشقره به پا میکنه.

به جورابم وبه همه چیم به موهام چه بدونم به همه چیم .ازش متنفر شدم ایشالا به حق این روزهای عزیز .به خق خانم فاطمه زهرا .یا به طور معجزه وار اخلاقش خوب بشه .اگه نمیشه بمیره.انشا الله

واقعا خیلی مزخرفه یعنی شوهراتون حتی تو پوششتونم دخالت میکنن؟فکر کن زن چقدر بدبخته که حتی لباس پوشیدن ...

این حرفای صد من یه غاز برای من مهم نیس

بله من لباسای همسرمو انتخاب میکنم،موقع مهمونی رفتن حتی جورابشو خودم انتخاب میکنم چی بپوشه و اون لذت میبره و میگه خوشحالم که بهم اهمیت میدی و برات مهمه لباسام 

در مقابل اون براش مهمه که بدنی که مختص اون هس رو هر کس و ناکسی دید نزنه

با افتخار محجبه ام و با این خزعبلات خودمو تو میدان دید اجنبی قرار نمیدم

اون طرف تاپیک زدن چرا خیانت انقد زیاد شدهاول ببینید خیانت معمولا تو چه خانواده هایی هس

خیانت ویعنی توآزادی خانما می بینین توپوشش خانما واقعا اینجوری فک می کنین 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

این حرفای صد من یه غاز برای من مهم نیسبله من لباسای همسرمو انتخاب میکنم،موقع مهمونی رفتن حتی جورابشو ...

من اصلا مخاطبم تو و امثال تو که مثل شکلات خودتو میپوشونید نبود

طرفم با خانوم هایی یود که محجبه نیستن

و صد البته بی اعتماد به نفسن 

لطفا تو بحثی که مربوط بهتون نیست دخالت نکنید

قرار نبست همه مثل شما احمق باشن

گلونی کوردی اصالت کوردی ✅   کاری به کسی ندارم تا وفتی که بهم توهین نشه و از نی نی یار هم خواهش دارم موقع دعوا این چیزا اول بیینه مقصر کیه و کی شروع کرده بعد تعلیق کنه

بعضی خانمای اینجا افتخارشونه

از کم عقلی شونه 

خداوکیلی تو چه قرنی هستیم و باز باید شاهد همچین چیز هایی باشیم

اصلا من واقعا خندم میگیره از یه جهت یعنی چی اخه

ولی بیاین فرهنگ سازی کنید واقعا 

دخالت تو لباس رو عادی سازی نکنیددد

من اصلا مخاطبم تو و امثال تو که مثل شکلات خودتو میپوشونید نبودطرفم با خانوم هایی یود که محجبه نیستنو ...

وای دانشمند هسته ایی که از آهرین اکتشافت سه دقیقه گذشته

بعضی مثل من شکلات پوشیده ان

بعضیام مثل شما شلغم رو گاری