2777
2789
عنوان

بگید چی بگم بهش➕️ اسکرین شات🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 70 پست
من انقد بی اعصابم پسری برام بنویسه سلام بلاکش میکنم نمیزارم حرف بزنه اصن😕

منمممم😂😂😂 با خودم میگم هیچکس لیاقت اینکه بخوام انگشتام رو بخاطرش حرکت بدم تایپ کنم براش نداره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منمممم😂😂😂 با خودم میگم هیچکس لیاقت اینکه بخوام انگشتام رو بخاطرش حرکت بدم تایپ کنم براش نداره

خخخخ حالا نه دراین حد

ولی اصلا حوصله جنس مخالفو ندارم خدایی  چ مرگم شده نمیدونم 

هرکی میادو می...رینم بهش😕😕

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒
چرا انقدر کششش میدی؟! بگو نمی‌خوام وارد رابطه شم و تمام دیگه دیگه دلیل برهان و اله و بله نداره

گفتم که اینجا

گفتم نمیخوام  و آدم خوبی نیستم توی رابطه

خوشم نمیاد کسیو بلاک کنم

اگه میخواستم بلاک کنم، براش تاپیک نمیزدم

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
دیگه از سن ما گذشته بخوتیم اینترنتی آشناشیمآشناس

ع‌بد‌شد‌که

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

گفتم که اینجاگفتم نمیخوام و آدم خوبی نیستم توی رابطهخوشم نمیاد کسیو بلاک کنماگه میخواستم بلاک کنم، ...

فقط بگو نمی‌خوام وارد رابطه شم 

دیگه نمی‌خواد دلیلشو بگی کشش بگی 

زرت و پرت زیادیم کرد بلاک کن بره حوصلش رو نداری اونم ک سریش

حس میکنم کوردهس

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14935924/%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D9%85-%D8%A8-%D8%B4%D8%AF%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D9%86%D9%81%D8%B1%D8%B1%D8%B1%D9%85

عزیزم این تاپیکمو گزارش میزنی لطفا؟

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..

اگرکوردهس بنظرم چندان روی ایشون حساب نکن

آره کورده

نه بابا حساب چی

دیگه آنلاین نمیشم اصلا

چند روز ببینه آنلاین نشدم دیگه چیزی نمیگه

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه