کسی سوالی درمورد فرزند خواندگی داره بپرسم ازم جواب میدم مجرد هستم اما بزرگترین آرزوم اینه ی روزی بتونم سرپرست بچه یا بچه هایی بشم که بدسرپرست هستن ❤️🩹
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
والا من هر روز این تاپیکو میبینم و هیچ سوالی ندارم
نپرس طوری نیست که ♥️
کسی سوالی درمورد فرزند خواندگی داره بپرسم ازم جواب میدم مجرد هستم اما بزرگترین آرزوم اینه ی روزی بتونم سرپرست بچه یا بچه هایی بشم که بدسرپرست هستن ❤️🩹
اینکه خودمون دو تا پسر بچه داریم بعدها میتونم فرزند دختر ۲ ساله بگیرم
عزیزم درخواست بده حتما جواب سوالت رو جواب میدم اینجا باشه احتمال داره یادم بره چون باید بپرسم ❤️🩹
شما سوال دیگه ای داری بپرس عزیزم جوابشو بلد باشم حتما میگم😊
چون باید بعضی سوالات رو بپرسم از کسی که تجربه داره و تا جواب بدن ممکنه یادم بره که کدوم تاپیک چه کسی چی پرسیده بود که جوابشو بدم اما وقتی پیام بدن درخواست بدن دیگه جلو چشممع😊
یعنی چی چقدر اصرار به درخواست دارید کمی مشکوکه نمیخوام خیلی ممنون
چون تبلیغ هست عزیزم اون خانومی که من ازش میپرسم و بهتون جواب میدم با مطلب از پیجش برمیدارم گفته بگم که منبع از ایشون هست و گذاشتن اسم پیج تبلیغ هست
چرا اینقد رفتار تون تهاجمی هست دوتا خانوم بالغ حرفی دارید بگید من جواب میدم دیگه اینا نمیخواد که 🙂