2777
2789
عنوان

تجربه هاتون از حذف قند و شکر مصنوعی

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 65 پست
گلم مجردم با قرص فعلا لاغرم هستم ولی خب اثری نکرد با اینکه ترشجات و همه چیو حذف کردم خیلیا بودن سر س ...

منم مجردم و لاغرم ۵۶ کیلو و متفورمین و سیبل میخورم

ورزشم میکنم     تعذیع رعایت خاصی‌نمیکنم

فقط سعی میکنم زیاد هله حوله نخورم

خدا بیامرزه مادربزرگ مو ⚘
ببین وزنی اونجور که بگی وای خیلی کم کردم نه ولی پف صورت و بدن کشیده میشه التهاب و قرمزی بی‌حالی و اف ...

ممنون از اینکه تجربه تونو گفتین عزیزم

موفق باشی😍

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون از اینکه تجربه تونو گفتین عزیزمموفق باشی😍

قربونت

اگر احتیاج به همگام خواستی 

بگو بهم

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
من شیرینی ، بیسکوییت ، شکلات اینا زیاد میخورمالان ۵ کیلو اضافه وزن دارمنون و برنج رو میخوردین؟

اگه زیاد میخوری حذف کنی و غذات هم کم کنی سریع وزنت میاد پایین 

آره نون و برنج هم میخوردم یکم کمتر

فست فود نخورشیرینی بیسکوییت قند شکر و.. اینا حذفاز روغن زیتون استفاده کنروزی چهل و پنج دقیقه پیاده ر ...

فست فود زیاد نمیخورم ولی شیرینی و بیسکوییت و قند تا دلت بخواد🤦 

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
منم مجردم و لاغرم ۵۶ کیلو و متفورمین و سیبل میخورمورزشم میکنم تعذیع رعایت خاصی‌نمیکنمفقط سعی میک ...

منم سیبل میخورم ولی متفورمین نه

بنظرم خدا مرض دیگ ای نذاشته تومون گشته گشته تنبلیو گذاشته ک تا اخر عمر همراهمونه

والا من گفتم ازدواج کنم دوتا بچه میارم میرم تخمدونامو در میارم میدم سگا بخورن بس ک بدرد نخورن

ریزش مو اعصاب خوردکنی و جوش و همه چی از همین تنبلی تخمدانه

اره میشه حتما بخدا ی دوهفته نخوری دیگ حالتم بد میشه از شیرینیمن الان از کیک و شیرینی خامه ایی ک میمی ...

وای منم انقدر شیرینی دوس دارم🥴🥴

فست فود زیاد نمیخورم ولی شیرینی و بیسکوییت و قند تا دلت بخواد🤦

نخور،شنیدم میگن صورتو خیلی زیبا میکنه

ولی واقعا خیلی بی انصافیه همه چیزای خوشمزه رو نمیشه خورد 

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧
قربونتاگر احتیاج به همگام خواستی بگو بهم

اره عالی میشه یجایی باشه هرشب گزارش بدیم بهتره

منم سیبل میخورم ولی متفورمین نهبنظرم خدا مرض دیگ ای نذاشته تومون گشته گشته تنبلیو گذاشته ک تا اخر عم ...

ولی من دوست دارم چندتا بچه داصته باشم😭

منم موهام خراب شده  همه حسرت موهام رو داشتن اما الان ب شدت خشک و وز و نازک شدع و میریزه

موهام شاید یک سوم شدع باشه

پشمالو هم و هستم لیزر میرم نمی دونم نتیجه میده یانه

قبلا دوفامد میخوردم رو موهام تاثیز نداشت

از وقتی سیبل میخورم ب جاش ریزشم کمتر شده

قبلش هم تستوسترونم بالا بود اسپرونولاکتون خوردم دوماه 

عادی شده الان 

خدا بیامرزه مادربزرگ مو ⚘
اره عالی میشه یجایی باشه هرشب گزارش بدیم بهتره

ایتا میتونم بیام 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
چند کیلویی؟

من اول ۸۰ بودم رفتم با ورزش و رژیم رسیدم به ۵۵

الان باز ۶۰ کیلوام😂

من دو ماه اول 4 کیلو کم کردم و الان تقریبا 9 کیلو کم کردم خیلی خوبه من حرص و ولعم خدا رو شکر نسبت ب ...

عالیه 😍

نون و برنج رو میخورین؟

منم الان ۶۰ هستم باید برسم ۵۵