خودم با فروردین و آذر و اندکی مرداد کلا فصل هایی که عنصر وجودیشون اتشه برعکس خودم که آبانیام و عنصرم آبه
شما چی؟؟
خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بیدلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...
من خودم دیدوتا دوست هستیم آبان و خردادولی خیلی خوبیم باهم 😁😆
دقیقا ابان و دی واقعا میسازن
خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بیدلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اوف اوف امان ازاین ابانیانصف تاپیک دلشون خون بودخدا صبربهت بده فقط من که زدم به دربیخیالی
ولی ادمخای بافکر واینده نگری هستن.. االته بعضی وقتها به افراط میرسه.. مثلا بچش یک سالش نشده فکر اینه براش خونه بسازه..یا مثلا کاپشن سه تا میخره برای ده سال آینده
متولدین ماه دی، بسیار بلندنظر و کمالطلب هستند و میتوانند رهبران خوبی باشند. آنها اغلب صبور، باثبات ...
خودم دی ماهی هستم کاملاااا درسته مخصوصا لجباز 😂و سختکوش
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰