2777
2789
عنوان

با کدوم ماه تولد نمی سازید علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 3313 بازدید | 279 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تیر ماهیا عشقن عشقشیطون و سرزنده و مهربون

شوهرم تیرماهی هست 😍

کاربر آش رشته سابق هستم ..به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت غصه هم می‌گذرد لحظه ها عریانند به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز 🙂🙂
من دی اماومدم بدونم کیا باهام جور نیستن خخ

دختر منم دی هست

یکم از خصوصیاتت بگو

دخترم ۱۱ ماهشه😂

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
عزیزم میشه از اخلاقیات دی ماهی ها بگیرو چیا حساسن ، چ اخلاقایی دارن؟؟دخترم دی ماهیه

متولدین ماه دی، بسیار بلندنظر و کمال‌طلب هستند و می‌توانند رهبران خوبی باشند. آنها اغلب صبور، باثبات، بااراده، خوش‌برخورد، بامحبت، همسردوست و مشاورانی خوب هستند. متولدین دی ماه به طور کلی، دارای ظاهری آرام و درونی ناآرام هستند. اما وفادار، کوشا، دوستدار زندگی آرام و بی‌دردسرند و مطالعه و مسافرت را بسیار دوست دارند.

بک متولد ماه دی برای رسیدن به اهداف و خواسته‌های خود در زندگی، ابتدا، باید فکر و ذهنش را سروسامان دهد، سپس برای برنامه‌ریزی اقدام کند. سر و وضع ظاهری برای آنها بسیار مهم است. به همین خاطر، اگر عاشق یک دی‌ماهی شده‌اید توصیه می‌کنیم ببینید چه چیزی را بیشتر از همه دوست دارد و همان کار را انجام دهید تا به قلبش راه باز کنید.

آنها علاقه شدیدی به کارشان دارند و شما هم لازم است به شغل آنها احترام بگذارید و شرایطشان را درک کنید.

متولدین دی دوست دارند همیشه مدیر و رئیس باشند. آنها خواهان دریافت هدیه هستند و ترجیح می‌دهند همیشه کادوهای گران‌قیمت بگیرند.

هیچ وقت سعی نکنید اعصاب دی ماهی‌ها را تحت فشار بگذارید، چون بسیار خشمگین و بداخلاق می‌شوند. عصبانیت این افراد گاهی غیرقابل کنترل است.

کمی کینه ای و انتقام جو هستند به سختی بدی ها را فراموش میکنند

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
چرا مگه فرودینیا چشونه

به شدت حسود و خودخواهن

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

ببخشید قصد توهین ندادم ولی بهش سخت نگرید با دیدن مشکلات زندگی مسولیت پذیری یاد می گیره

بخدا من سخت نمیگیرم اصلا بهش نمیگم کمک من کنه فقط میگم وسایل شخصی خودش جمع کنه ولی دیگه جدیدا بیخیال شدم بهش نمیگم

کاربر آش رشته سابق هستم ..به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت غصه هم می‌گذرد لحظه ها عریانند به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز 🙂🙂
من دارم با خواهرشوهرم میسازم😂ببین من چه صبوریم تاحالا جیکمون درنیومدهمامانش همش میگه من نگران بودم ...

خودمم دارم با آبانی زندگی میکنم خواهر🤧😂

ولی من قلقش دستم اومده.بهش بگی چشم دیگه تمومه.. دنیا رو به پات میریزه..

پارسا پسرمامان😍
آبان وای امان از آبانیاااااا

برادرشوهرم ابانیه خیلی مرد خاله و زنکیه و به همه تیکه بد میندازه

حس میکنه فقط خودش برتر وااااااااای متنفرم ازش دوس دارم با دستاممم خفه ش کنممممممممممم

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
خودمم دارم با آبانی زندگی میکنم خواهر🤧😂ولی من قلقش دستم اومده.بهش بگی چشم دیگه تمومه.. دنیا رو به ...

اوف اوف امان ازاین ابانیا

نصف تاپیک دلشون خون بود

خدا صبربهت بده فقط من که زدم به دربیخیالی 

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!