2777
2789
عنوان

کی تا بحال شوهرش خیانت نکرده

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 48 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهر من تو کار ماشین سنگینه تعمیرکار....با هیچ خانمی روبرو نمیشه از این جهت مطمئنم ....صب ساعت ۶میره ...

واینکه اینستا اینام هیچکدوم نداریم تو مجازی نیستیم جز اینجا من میام بعضا

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست نمیتونی هیچوقت مطمین باشی هیچوقت هیچ کس خیانت نمیکنه!

ما ۸ ساله ازدواج کردیم تو این مدت شده ماه ها توی دو تا کشور مختلف و تو دو شهر مختلف زندگی کردیم ولی من خیالم ازش راحته

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

من تجربه ی عمر اینه که پسرای شهرستانی وروستایی هرشهری بهترن نسبت به پسرای شهرای بزرگ ....زن وزندگیشونو دوست دارن خوب زندگی نگه میدارن ووفادارترن ....

درواقع خیلی ازخانومایی که فکرمیکنن شوهراشون اصلا خیانت نکرده وخیلی آقاست  شوهر زرنگی دارن که اگرم خیانت کرده باشه نذاشته زنش بفهمه ...خلاصه یه گوشی مخفی داره و درطول روز به اسم سرکار رفتن هرازگاهی  بره شیطونی وپیش یه زن دیگه و دوساعت پیشش باشه رو زنش مگه علم وغیب داره بفهمه

هز کی میگه نه هنوز خیانت شوهرش لو نرفته مرد باشی و خیانت نکنی‌.....

جای این پست خالی بودافرین بهت با قضاوتت

واقعا یعنی ممکنه بخاطر این باشه؟😂خیلی افکارم بد شد نسبت بهش با اینکه تا حالا هیچی ازش ندیدم خودم دا ...

ولش کن منم همین افکار خراب اومد سرم تاپیک زدم. ولی باخودم میگم چرا بیخودی خودمو ناراحت کنم. بنظرم اصن داخل تاپیکای خیانت نشو

درواقع خیلی ازخانومایی که فکرمیکنن شوهراشون اصلا خیانت نکرده وخیلی آقاست شوهر زرنگی دارن که اگرم خی ...

شوهر من ادم ساده وارومیه اصلا زرنگم نیس من خودم زرنگم🤣😅

ولش کن منم همین افکار خراب اومد سرم تاپیک زدم. ولی باخودم میگم چرا بیخودی خودمو ناراحت کنم. بنظرم اص ...

نه بابا اهمیت نده خودتو زندگیتو بسپار بخدا مگه چقد عمر میکنیم بره تو شک ودعوا ....همه که کثیف نیستن کلا ادم خیانتکار مشخص میکنه یه جایی ....

شوهر من ادم ساده وارومیه اصلا زرنگم نیس من خودم زرنگم🤣😅

ازچشمااااام بیشتر تا همین پارسال به شوهرم اعتماد داشتم یعنی فکر میکردم هیچیکی مثله شوهرمن وفادار نیس اما یه روز خدا خواست واتفاقی ذاتش روشد برام تا اون روز عینه احمقا همش بهش میگفتم تو بهترین مرددنیایی کاش همه مثله تو بودن دنیا بهشت میشد...یعنی دراین حد اعتماد داشتم...اما الان دیگه هیچ مردی رو باور ندارم