2777
2789

زن سابق همسرم خیلی خانم خوبیه ها متشخص و همه چی تموم چند بار هم دیدمش واقعا رفتارش باهام خوب بوده یعنی رفتارش در حد اینکه زن پسر عموش هستم بوده 

شوهرم میگه اون موقع زندگیشون خوب بوده واقعا هر چند که ازدواجشون سنتی بوده ولی سعی کرده کم نزاره براش ولی خانمش هیچ حسی نسبت بهش نداشته بعد اینکه دخترشون به دنیا اومده سه ماهش بوده گفته طلاق می‌خوام ازت من نمی تونم باهات زندگی کنم نمی تونم الکی وانمود کنم دوست دارم در حالی که ندارم زندگیمون خیلی بده بعد شوهرمم مخالفت کرده بعد خیلی اصرار کرده و فقط و فقط طلاق میخواسته شوهرمم آخرش کنار اومده و طلاقش داده هم مهریه رو داده هم بچه رو چون نمی‌خواسته بچه اش از مهر مادرش دور کنه ولی تا وقت می‌کرده میرفته بچه اش ببینه الان بچه اش نخبه ریاضی هست و همه چیز براش فراهم میکنه خونه تهران خریده براش هزینه سفر های خارج از کشور خودش و مادرش میده موندم چرا خانم سابق همسرم نتوانسته با این همه مهر و محبت زندگی کنه واقعا عشق و علاقه آنقدر مهمه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگید حسودی و فلان چون شوهرم به منو بچه ها هم محبت می‌کنه ها ولی یه چیزی هست وسواس داره همش باید یادآور کنیم دوستش داریم به شدت زودرنج هست موندم چرا باید خانم سابقش همچین بلایی سرش بیاره چی شده که به این همه محبت جواب خوب نداده

منم البته همسر من خیلی منو اذیت میکنه

همسرم اذیتم نمیکنه گیر نمیده 

ولی شاید چون دیر دیر منو میبره خونه مامانم یا تو شهر غریب تنهام اینجوری شدم

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یروز تو کوچه ما هم عروسی میشه 💔😅1403/9/18

خانومه شوهر کرده

نه بعد اینکه طلاق کرد رفت پیش پدر و مادرش که گلستان زندگی میکردن بعد فوت پدر و مادرش و مشخص شدن اینکه دخترش یه نخبه اس رفتن تهران الان مادر و دختر تنها تهران زندگی میکنن خانم خودش معلم هست تا حدودی خودش و دخترش تأمین می‌کنه بقیه اش هم شوهرم به دخترش میده