2777
2789
عنوان

کی تا بحال شوهرش خیانت نکرده

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 48 پست

به نظرم کسی که بخواد خیانت کنه بدون پول هم میتونه چیزی که جلوی خیانت رو میگیره وجدان یه نفره اونایی که ربطش میدن به زرنگی یه مرد که کاری کرده خانومش متوجهش نشده دارن خانوما رو به زندگیشون بی اعتماد میکنن و اگه ذره ای محبت داشته باشن از این کامنتای دلسرد کننده نمیذارن

ازچشمااااام بیشتر تا همین پارسال به شوهرم اعتماد داشتم یعنی فکر میکردم هیچیکی مثله شوهرمن وفادار نیس ...

من نمیگم بهترین مرد دنیاس ....شیطان همیشه پیش همه انسانهاحصور داره نمیشه به قطعیت گف نه این زن یا شوهر من اولاد پیغمبره وامامه وفلان...اما تا جایی که من حس میکنم ومیبنم وتجربم میگه فعلا جیزی نیس توکل برخدا...خدا به دلت ارامش بده اونم سربراه بشه🙏💖

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من نمیگم بهترین مرد دنیاس ....شیطان همیشه پیش همه انسانهاحصور داره نمیشه به قطعیت گف نه این زن یا شو ...

خیلی ممنونم عزیزم انشالله خدا زندگی شمارو هم از شر زنهای بدوهرزه که مردارو از راه بدرمیکنن حفظ کنه ..چشم ودل همسرت تا اخر عمر فقط خودتو ببینه گلم😍

خیلی ممنونم عزیزم انشالله خدا زندگی شمارو هم از شر زنهای بدوهرزه که مردارو از راه بدرمیکنن حفظ کنه . ...

قربونت عزیزم...همچنین شما گلم خدا پناهتون باشه زندگیتون پراز ارامش ومحبت ودلخوش🙏💖🥰😘😘

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚