2777
2789
خیلیا واقعا هستن ولی من تو ایران خیلی ندیدم جز یه مورد خیلی قدیمی ، بقیه همه تلقینه که اکثرا هم از م ...

دقیقا

مدارس که اوفففف پره

فوری فاز برمیدادن من فلان گرایش و دارم.احترام بزاریم بهم من فلانم من اینم .....

کاش هیچوقت کسی نمیگفت اینارو درک کنید.کاش میگفتن بیاید و ببرینشون مراکز درمانی تا درمان شن.این بهترین درکه

دقیقامنم قبلا میگفتم خب اینام مث ماها آدمن.ولی در حقیقت مریضنجز ضرر چیزی ندارنجز اسیب به جامعه.و همه ...

همین که میگم میشن غده سرطانی جامعه

اما خب ما آگاهیمون و ببریم بالا هیچ ضرری بهمون نمیرسه

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا بغلم کن🤲🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گوشی داره از همون زمان کرونا که کلاس دوم بودلپ تاپ بدون نت هم دارهبیشتر سمت کتاب سووقش دادیم بیشتر ش ...

کاش مادر منم مثل شما فکر میکرد ... اگه خواست با دوستاش بره بیرون بذارید بره و پیشنهاد بدید که مامانای اونام بیان باهم برین ... مثلا نمایشگاه کتاب تهران که اردیبهشت برگزار میشه

این پول ها برمیگرده اما خاطرات تو ذهنش همیشگی میشن ✨

"شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

همین که میگم میشن غده سرطانی جامعهاما خب ما آگاهیمون و ببریم بالا هیچ ضرری بهمون نمیرسه

اون بچه ۱۰ساله ک قراره بره جامعه چی میدونه؟که حالا بیاد همچین چیزاییم اگاهی داشته باشه.والدین بچشونو میسپارن و امن تر از مدرسه کجا؟باامید درس یاد گرفتن

معلوم نیس این آدما با بچه ها چجور باشن و چجور تربیتشون کنن تو مدرسه

دقیقامدارس که اوفففف پرهفوری فاز برمیدادن من فلان گرایش و دارم.احترام بزاریم بهم من فلانم من اینم .. ...

کسی که گفته درک کنید واسه کل جهان گفته البته

من تو خارج خیلی دیدم و واقعا آدم ازشون حس خوب میگیره و مشخصه عشقشون پاکه ، اما تو ایران همه اعضای این خانواده نوجوون ها هستن

"شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

گوشی داره از همون زمان کرونا که کلاس دوم بودلپ تاپ بدون نت هم دارهبیشتر سمت کتاب سووقش دادیم بیشتر ش ...

کاش منم اینجور بودم:))مث دختر شما.ولی حتی الانشم نیستم 

حتی الان

چقدر دوس داشتم راحت باشم باهاشون.بیام همه چیزو بگم:)نشد ولی. هر وقت به چیز کوچولویی گفتن حمله کردن بهم و سرزنش و استرس و سرکوفت و فحش.

اون بچه ۱۰ساله ک قراره بره جامعه چی میدونه؟که حالا بیاد همچین چیزاییم اگاهی داشته باشه.والدین بچشونو ...

البته خیلی از این رفتارها بخاطر فشاریه که والدین میذارن

مادر بچه نمیذاره رل داشته باشه (حالا هر سنی) اینم میگه خب تو مدرسه کِیس از در و دیوار می‌ریزه چرا از همینا انتخاب نکنم، تازه والدینمم نمیفهمن تو مدرسه‌ست و همین میشه که .. 

اینا همه از بی فکری پور مادرها من دختر۱۳ساله دارم ذهنش و وقتش و پر کردم از کلاس و باشگاه همش با همس ...

اره دقیقا

یه کوشی با اینترنت دادن دست بچه ها 

دیگه پیگیری هم نمیکنن

اره منم برای دخترم میترسم

میگم خدا کنم از این چیزا نبینه

خانه شماره 12 میدان گریمولد
کاش مادر منم مثل شما فکر میکرد ... اگه خواست با دوستاش بره بیرون بذارید بره و پیشنهاد بدید که مامانا ...

عزیزم مطمئنم که مادر خوبی داری و خودت هم خوب آگاهی داری از نوشتنت مشخصه ک از این جوای مسموم فاصله داری

چشم بیشتر وقتا این کارو میکنم

دخترم اونقد دوستی نداره

با یکهمکلاسی و هم باشگاهی گاهی میگن پیاده روی کنیم بریم پاساژ میگم باشه

خودش میگه مامان بیا از دور هواست باشه اما پیش ما راه نیا 

منم احترام میذارم

با مادر دوستشم بخاطر دخترم دوست شدم

همین که شماها دخترای گل این نسل جدید ارزش های واقعی تون و بدونید کار درست دراومده و گول هیچ چیز بدی و نمی‌خورید

این چیزای جدید همه ماتریکس یعنی لذت های بیرونی گذرا و الکی

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا بغلم کن🤲🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
کاش منم اینجور بودم:))مث دختر شما.ولی حتی الانشم نیستم حتی الانچقدر دوس داشتم راحت باشم باهاشون.بیام ...

دقیقا من یه دفعه گفتم مامان تا ساعت ۱ شب داشتم با دخترخالم چت میکردم تا چند روز سرکوفت و تحقیر و اینا به‌راه بود . هر دفعه هم بهش میگم آدم هیچیو نباید به تو بگه 

عزیزم مطمئنم که مادر خوبی داری و خودت هم خوب آگاهی داری از نوشتنت مشخصه ک از این جوای مسموم فاصله دا ...

قربونتون بشم♥️لطف دارید

حتی تا بحال در حد سلام و پیام هم سمت پسری نرفتم

بله خیلیییی مواظب خودم هستم

چقد تربیتتون رو دوس داشتم.اگه روزی دختر یا پسر دار شدم یه مادر بافرهنگ مثل شما سعی میکنم بشم