2777
2789
ولی خیلی خوبه که باباش باهاش رفیقه ، قشنگ صمیمیشون کنید .. من از پدر شانس نداشتم هر حرفی باهم بزنیم ...

عزیزم از ته دلم از خدا میخوام از این به بعد برات بهترین ها اتفاق بیفته و انقد زندگیت خوب پیش بره که جبران همه اون روزا بشه و اونارو یادت بره😔

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا بغلم کن🤲🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
ولی خیلی خوبه که باباش باهاش رفیقه ، قشنگ صمیمیشون کنید .. من از پدر شانس نداشتم هر حرفی باهم بزنیم ...

عزیزم از ته دلم از خدا میخوام از این به بعد برات بهترین ها اتفاق بیفته و انقد زندگیت خوب پیش بره که جبران همه اون روزا بشه و اونارو یادت بره😔

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا بغلم کن🤲🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم یه مدت دخترم و نوشتم کلاس های تیزهوشان دیدم برا آزمون ها به ذهنش و وقتش فشار میاد گفتم ولش کن از ...

خیلی امتحان کردم خیلی ... اما هیچ جوره نمیشه باهاش راحت صحبت کرد 

حتی تا کلاس هفتم نمی‌داشت شیو کنم و یواشکی میزدم بهش یه بار گفتم و اونم سواستفاده کرد دیگه ژیلت بهم نداد

حتی از ترسش سبیل و ابرو و اینارم یواشکی برمیدارم چون اگه بفهمه جنبه‌شو نداره

حالا اگه هوش خوبی داره بذارش نمونه دولتی اونجا فشار خیلی کمتره اما سطح بالا درس میدن

خیلی زیرپوستی باید بهش همه چیزو بفهمونی چون خدایی نکرده امکان داره کسی بخواد اذیتش کنه و باید بدونه دقیقا چه خبره که بتونه از خودش دفاع کنه

درباره پوششش هم هرچقدر بهش گیر ندین بهتره چون باز امکان داره با فشار بیشتر از اونور بوم بیفته .

درباره این چیزام واسش عادی سازی نکن چون ممکنه با دوستی های صمیمی اشتباه بگیره و دیگه نشه کنترل کرد اوضاع رو . چون اگه همچین چیزی در وجودش بود تا الان هم شما متوجه شده بودی هم خودش پس الکی قاطی اینجور مسائلش نکن

بفرستینش موسیقی ساز یاد بگیره کلاسای هنری کلاس کمکهای ‌‌‌‌‌‌‌‌اولیه و اینا همش به دردش میخوره

اگه زبان نرفته هرچه زودتر شروع کنین بهتره من خودم از ۴ سالگی رفتم زبان و بهترین تصمیم مامانم همین بوده .

"شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

وقتی رو من ریپ میزنی از عمم انتظار نظر داری؟ 😂سایت هم عمومی خصوصی نیست بی تربیت هم آدم فضول ک تو رو ...

اول تو شروع کردی خودتم تموم کن 

یعنی چی فوضولی فوضول می کنی اگه یکم سواد داشتی می فهمیدی که دارم می گم دختره خودش همه چی رو برام‌گفت پس حالا از تاپیک من گمشو بیرون

گلم من خودم مادر خوبی نداشتم مادرم فقط خودش برا خودش مهمه بعد پسراش من تصمیم گرفتم بچه دار شم و تمام ...

شاید منم اگه بچه دار شدم کمبود هامو نمیزارم دوباره اون تجربشون کنه

فدات دخترم منم مثل مادر خودت بدون از خدا میخوام همیشه موفق باشی و پیشرفت کنی و به همه جاهای خوب برسی ...

شما خیلی ادم باادب و با فرهنگی هستید.خیلی خوشحال شدم با آدمی مثل شما حرف زدم

بهترین آرزو هارو برای شما و گل دخترتون دارم

ممنونم

اول تو شروع کردی خودتم تموم کن یعنی چی فوضولی فوضول می کنی اگه یکم سواد داشتی می فهمیدی که دارم می گ ...

زیبا یکبار دیگ حرف مفت بزنی به خاطر تأدیه توی فضای مجازی ازت شکایت میکنم تا بفهمی کی فضولع 😘

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

من می کنم فکر کردی من ترسیدم😂😂😂

نگفتم بترسی گفتم درجریان باشی

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂