2777
2789
عنوان

یک پسری دیروز یک شعری برام خوند از ذهنم بیرون نمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 57 پست

اسی خودت تاپیک زدی از فکرم بیرون نمیره با جزئیاااات تحلیل کردی شیطنت کردم، زلف بیرون بود فلان 

بعد میگن خوشت اومده؟ میگی متاسفم

میگن دلت لرزیده میگی متاسفم براتون

خب خودتتت میگی همش تو فکرمههه برداشت دیگه ای نمیشه کرد منظورت چی بود دقیقا؟

ناراحتی که موهاتو دیده؟ برات شعر خونده مثلاا؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی خودت تاپیک زدی از فکرم بیرون نمیره با جزئیاااات تحلیل کردی شیطنت کردم، زلف بیرون بود فلان بعد می ...

گفتم این تیکه شعر از ذهنم بیرون نمیره خدا شاهده حتی چهره پسره یادم نیست

در حسرت مادر شدن .........
سلام عزیزم برای فراموشی اتفاقی که افتاده رو با یک شهید درمیون بذارم و ازش بخواه خودش تو ذهنت پاکش کن ...

ممنونم عزیزم قضاوت بقیه رو دیدی..‌‌‌‌...‌ من به کامنتی مثل شما نیاز داشتم

در حسرت مادر شدن .........
اسی خودت تاپیک زدی از فکرم بیرون نمیره با جزئیاااات تحلیل کردی شیطنت کردم، زلف بیرون بود فلان بعد می ...

والا بعضی از این ادما تکلیفشون با خودشون معلوم نیست 

خودش داره میگه ادا دراورده خودش میگه خوشش اومده بعد واس ما متاسفه 

گل به خودی تا این حد

گفتم این تیکه شعر از ذهنم بیرون نمیره خدا شاهده حتی چهره پسره یادم نیست

بابا خوب از شعره خوشت اومده مشکلش چیه؟؟اگه یه دختر میخوند از باند پخش میشد مهم نبود !! از شعره خوشت اومده سرچ بزن قبل و بعدش 

شعرو که بخونی از چشمت میفته شعره

ماستارو ریختی تو قیمه ها مهم نیست بیخیال

یک بوتیک بزرگ بود بخش بخش. وروری خانم بود من فکر نمی‌کردم اقایی حضور داشته باشه شیطنتم شیطنت خواصی ن ...

عزیزم از جنسی که هنوز نخریدی و در حد پروف هست مراقبت کن و شوخی بازی در نیار چون ممکنه نخریش و حرکت خوبی نیست بنظرم چون مال شخص دیگه ایه