2777
2789
عنوان

امروز مامانِ خواستگارم زنگ میزنه برا خواستگاری مجدد✨😁

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 53 پست
چش مشکی نظامیشو بده من

اتفاقا داشتم قد بلندم بود😂😂😂

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواستگارم کارش ازاده اونجور ک میگن بد نیست وضعش ولی من هیچ شناختی نسبت ب اخلاقش ندارم حتی ندیدمش پار ...

اخلاق ملاک مهم تریه 

حالا با خواستگارت آشنا شو اگه بهتر بود اوک اگه نبود رد 

نه که مغرضانه رد ها نه کامل بسنج 

پارتنرت چرت خونواده مخالفه ؟

اینم بگم اخلاق تو کافه و کوچه ملاک نیس باهاس بدونی تو خونه باهات چجوره اینم فقط یه مشاور قهار می‌تونه بهت بگه یا گذر زمان و تجربه زیر یه سقف که دیگه دیره 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
بخاطر ی سری اتفاقا، ایشون قبلا ی بیماری داشتن عمل کردن بخاطر بیماریشون بعم خورد نامزدی ما البته ی ه ...

اگر میشه بیماریشو بگو گلم 

شاید حق با خانوادت باشه 

شما فقط مسئول خودت نیستی 

قراره یه بچه بی زبون بیارید تو این دنیا پس هر کدوم بهتره انتخاب کن 

ولی میدونم نمیتونی منم نامزد دارم عالم و آدم یه شهر خواستگار منن قبول نمیکنم و رد میکنم سخته

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

با قلبت جلو نرو 

با عقلت تصمیم بگیر 

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🫂 مسیحی هستم ، لطفا آنقدر نپرسید مرسی مرسی.

عییی چرا رد کردیی

عزیزم عالم و آدم خواستگار منن تو هر موقعیتی بخاطر نامزدم 

دعا کن زودتر عقد کنیم

با قلبت جلو نرو با عقلت تصمیم بگیر

نمیشه بعضی مواقع سخته

اگر میشه بیماریشو بگو گلم شاید حق با خانوادت باشه شما فقط مسئول خودت نیستی قراره یه بچه بی زبون بیار ...

مشکل جنسی، 

رفت عمل کرد 

۵۷۰ با بیمارستان اینا شد ۶۰۰ 

شد پول عملش 

الان دکترش تاییدیه سلامتیشو داد 

و کاملا خوب شده 

والا من چیکار کنم😑

من نمیگم همینجوری بله بگیم 

من میگم ی فرصت بدیم 

با چنتا دکتر حرف بزنیم اوکی بود بله بودیم 

اون حق ی فرصت رو دارع چون بی نهااااایت خوبه

ی لوکشین برا خدا بفرستید شاید ایرانو گم کرده!:)💔
نمیشه بعضی مواقع سخته

اولش سخته 

بعدا روزی صد مرتبه شکر میکنی

عشق و علاقه تموم میشه یک روزی توی زندگی متاسفانه...

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🫂 مسیحی هستم ، لطفا آنقدر نپرسید مرسی مرسی.

بیا من خواستگارامو بدم به تو خستم دیگه هفته ای یکی هست

او چه سرعتی مال من ماهی یه بار میان خیلی خبری باشه ماهی دو سه تا ممکنه یه ماهم کسی نیاد 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
خوبه خر پول که

خرپول رو نمیشناسم 

ولی این پارتنر 

خدایش خوبه قیافش متوسطه خوشگل نبست ولی قدش۱۹۰ 

پوشش متین رسمی 

اخلاقش خدایی بی نهایت خوبه😑😑😑

ی لوکشین برا خدا بفرستید شاید ایرانو گم کرده!:)💔
مشکل جنسی، رفت عمل کرد ۵۷۰ با بیمارستان اینا شد ۶۰۰ شد پول عملش الان دکترش تاییدیه سلامتیشو داد و کا ...

بله صدرصد 

باهم برید دکترای مختلف 

آزمایش بدید 

الکی رد نکن اگر مورد خوبیه 

با خانوادت هم صحبت کن و بگو