2777
2789
خواستن توانسته 😂13سالم بود کراش زدم18سالگی موفق شدم یه راه ارتباطی پیدا کنم20 سالمه در شرف ازدواجی ...

وای خوش ب حالت

خوشبخت بشین

من امیدم نزدیک ب صفره

ولی میخام تلاشم رو بکنم

اینا رو نمیشه کار کرد روشوناینا یه شیطان بزرگ دارن ک ننشونه از اون درس میگیرن

ننش نیست اخه.خودش خیلی باسیاست و خودشیفته هست

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا چ جوری؟؟؟؟

نمیدونم دقیق ،موقعیت مکانیت روشن باشه و برو فروشگاه اینستا هم باز باشه ترجیحا یه پستی هم بزن اونجا اگه طرف پیج داشته باشه اینستا جزو پیشنهادات میاره،من زیاد پیگیر این ویژگی نشدم یه سرچ بزنید احتمالا بیشتر توضیح دادن

مغازش تابلو چیزی نداره

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه .دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.

برو مغازه اش خرید کنیهو بگو وای گوشیم نیست هی بگرد مضطرب شو بعد بگو میشه شمارمو بگیرید...شمارتو میدی ...

میشه منم ثبت نام کنم🤣

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد 🌙💕