2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا قوت میگم بهت، ساعت خوابش که درست شه کم کم حالت بهتر میشه، صبر پیشه کن✨😍

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

عزیزم هروقت خسته شدی به این فکر کن خیلیا مث من تو این سایت هستن ک حسرت اذیتهاش رو دارن . شما الان یه فرشته داری که از پیش خدا اومده قدر بدون خدا شما رو امانت دار خوبی دیده که بهتون این نعمت رو داده شما دارید یه زندگی رو رشد میدین و خیلی پیش خدا اجر داره 

حق داری خسته شدی

اما دلت برا همین روزا تنگ میشه

میدونم شاید الان بگی نه فقط زود بگذره 

اما من ۲بار این مرحله رو گذروندم  منم کم آورده بودم مخصوصا سر اولی که رفلاکس داشت دم به دقیق شیربالا می‌آورد و دوباره گشنش میشد و....

میگفتم کی زندگی عادی برمیگرده

اما دلم برا بچگیاشون تنگ میشه

فقط 30 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

الکی میگن اون موقه خابش کمتر میشه بخدا

بزرگتر بشه دردسرش بیشتره

تا ۲ماهگی راحتی اخ و نوخ کنه گریه کوچیک کنه سرجاشه بعدش که بره رو شکم هی میخای حواست باشه تاب نخوره زیاد خفه نشه کلا نظر من رو اینه بزرگتر مشکلات بیشتر

الان شبا راحت میخابه از شب تا صبح

پس برو خدارو شکر کن که شب تا صبح خوابه و گریه نمیکنه... 

دختر من ساعت 1 شب میخوابید، چهار بیدار میشد تا 10 صبح بیدار بود نق میزد 😩😩😩😩

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

من ۴۰سالمه اصلا حوصله بچه ندارم . اصلا هم ندارم. بچه دارم نمیشم. میخام برم آی یو آی و آی وی اف . همه دوروبریام میگن نکن زندگیتوراحت بکن. اما بخاطر حرف مردم میخام برم سراغش بااینکه از بچه خوشم نمیاد. نمیدونم چیکنم نظرت چیه