2777
2789
عنوان

دخترا خوب بودن و اشتباه متوجه شدن

125 بازدید | 14 پست

فک میکنن خودشونو هلاک یه پسر کنن ، خودشونو نادیده بگیرن ، ۲۴ ساعت هی زنگ بزنن به پارتنرشون ، خرجشو بدن ، هیچی نخوان ،طرف میخواد کادو بده بگن نهههه من هیچی نمیخوام ، همش تو موضع ضعف قرار داشته باشن و تو سری خور باشن یعنی خوب ، خیانت طرفو ببخشن ، همش ابراز علاقه کنن ، فکر میکنن اینجوری دیگه باید پسرا بذارتشون رو سرشون !!

اما در واقع این فقط یه دختر احمق بی اعتماد بنفسه که شخصیت اویزون و حقیری داره ، هیچ خوبی ای نداره ، اینجا میبینم دختره میگه من خیلی خوب بودم قدرمو ندونست بعد تمام ویژگی های سطر اولو میگه.

دوستان خوب بودن این نیست فکر نکنید تو سری خور بودن یعنی کسی باید قدرتونو بدونه ، همچین شخصیتی همه جا فقط ب عنوان یه دختر حقیر و ارزون شناخته میشه و هیچ چیزی نداره ک کسی بخواد قدرشو بدونه ، معمولا ادما قدر چیزای با ارزش و میدونن نه همچین شخصیتی رو .

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیخیال نمی فهمن

با شدت تمامم اصرار دارن ک نه من خوب بودم باید قدرمو میدونست ، اخه قدر چیو🤕اون پسری ک ول کرده همچین شخصیتی رو خودشو نجات داده 

یه جاهایی خوب گفتی یه جاهایی خراب کردی. من عزت نفسم بهم اجازه نمیده از کسی که هنوز در حال آشناییم با ...

من کجا گفتم پول باید بگیره ؟؟؟

کادو. پول هر چی. گفتی طرف میخواد کادو بگیره میگن نههه. به نظرم کار خوبی میکنن

نظر شما اینه ، ولی از نظر من کسی که ادعا داره یه دختر و دوست داره و باهاش تو رابطه ست باید کادو بگیره ، شده یه شکلات ، اون دختر هم اگه رد کنه یعنی خودشو لایق کادو نمیدونه یا از جبران کردنش میترسه 

نظر شما اینه ، ولی از نظر من کسی که ادعا داره یه دختر و دوست داره و باهاش تو رابطه ست باید کادو بگیر ...

این نظر شماست. به نظرم در حد بیرون رفتن و رستوران و کافه اگه آقا حساب کنه اشکال نداره ولی کادو و پول رو مخالفم خودم احساس خوبی نمیگیرم بلاخره هر کسی یه اخلاقی داره. اما بقیه ی موارد رو موافقم مخصوصا اونجا که گفتید زیاد زنگ و پیام میدن... 

این نظر شماست. به نظرم در حد بیرون رفتن و رستوران و کافه اگه آقا حساب کنه اشکال نداره ولی کادو و پول ...

پس این موضوع ربطی به عزت نفس نداره ، نمیشه گفت کسی ک کادو میگیره عزت نفس نداره و اونی ک نمیگیره داره ، یه چیز شخصیه 

با شدت تمامم اصرار دارن ک نه من خوب بودم باید قدرمو میدونست ، اخه قدر چیو🤕اون پسری ک ول کرده همچین ...

اعتراف میکنم 

من خودم یه اینطور پسرا بیوفته دنبالم 

حالم ازش بهم میخوره 

و سعی میکنم طردش کنم 😐

اعتراف میکنم من خودم یه اینطور پسرا بیوفته دنبالم حالم ازش بهم میخوره و سعی میکنم طردش کنم 😐

دقیقا منم ، از شخصیت اویزون و حقیر بدم میاد چه دختر چه پسر ، ولی اینجور ادما معمولا خودشونو خیلی رمانتیک احساسی و مهربون میدونن ، کلا اشتباه متوجه شدن