2777
2789
عنوان

زنای میانسال جدیدا چقد هول شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1479 بازدید | 102 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اگ یبار یکیشون مخشو بزنه چی ؟ من خیلی میترسم

حالا ملت دنبال زیر شما نیستن

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره🩷پروفایل خودم هستم کپی نکنید🐣

نامزد من ماشینش مدل بالاس خیلی اوقات ک بیرونیم متوجه حضور من تو ماشین نمیشن و این زنای تیبا سوار سن بالا میبینی افتادن دنبالمون😂😂😂

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
حالا ملت دنبال زیر شما نیستن

زید*

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره🩷پروفایل خودم هستم کپی نکنید🐣

از آینه پرو چطوری نگاه کردی ؟ 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

مثل همسایه بغلی ما آشغال صیغه یه نفر دوتا بچه هم داره مرده آخر هفته‌ها میاد پیشش بچه‌هاش رو می‌فرسته برن حالا اون روز داشت با اون صیغه‌ای می‌رفت بیرون تو حیاط رسید به من و همسرم انقدر همسرم رو نگاه کرد یه ذره مونده بود بره تو دیوار ازش خیلی می‌ترسم

خدااااجونم شکرت بابت همه داده‌ها و نداده‌هات خواهریا کاش یه صلوات مهمونم می‌کردین بلکه خدا کمکم کنه😘🙏

وای عزیزم‌شوهرمنم اینجوره ماام‌تازه عقدکردیم اتفاقادیشب داشتم باش صحبت میکردم سرپوششم که مثلابدش میا ...

هیچ مردی یهویی تغییر نمیکنه مخصوصا اونایی که رو پوشش گارد میگیرن زمان میبره اما شدنیه دو تا لباس یک رنگ بگیر یکیش همونی که اون میخواد یکیش اونی که خودت دوس داری اما زیاد کوتاهتر نباشه یهو میفهمه بعد کم کم بلنده رو کنار بذار میبینی چشاش عادت کرده و دیگه چیزی نمیگه...نکته بعدی اینکه هیچوقت نگو نگا فلانی چقدر کوتاه پوشیده من چرا نه ؟ بگو من تو هر لباسی با هر پوششی که باشم تک پر آقامم خیالش و راحت کن از بابت خودت کم کم درست میشه

من تظاهر کردم که بی مادری درد نداره اما دردش تموم استخون های سینم رو شکست 💔