2777
2789
عنوان

نمی‌دونم با این شوهرم چیکار کنم دیگه🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1193 بازدید | 86 پست
عزیزم نه فکر طلاق باش نه عروسی فعلا باهاش تماس نگیر به هیچ عنوان ...حتما حتما هر دوتون برید یه مشاور ...

بهش گفتم بریم مشاور میگه من مشکلی ندارم تو زیادی حساسی و توقعات بالاس 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دختر خوب به حرف اینا گوش ندهفعلا اصلا زنگ به شوهرت نزن اگه ۲ ماه طول کشیدم باید اون بیاد جلو نه توتو ...

بخدا مامانش سر بیرون رفتن ما سر کادو تولدم سر اینکه کجا بریم چی بخوریم چی بپوشیم همه چیز نظر میده 

اصفهانی هستین؟اگه اره اینی که من میبینم سر عروسی هم توقع داره برا خانوادش کادو بذارین

مامانش خیلی ازم توقع داره میگه وام ازدواجتا بده تا برات سرویس بگیرم نه برا عقدم سرویس گرفتن نه انگشتر نامزدی برام آوردن نه پول آرایشگاه عقدما حساب کردن

بهش گفتم بریم مشاور میگه من مشکلی ندارم تو زیادی حساسی و توقعات بالاس

اصلا توقعت بالا نیست عزیزم 

فکر کنم اینقد همیشه کوتاه اومدی که پررو شده 

حرفمو گوش کن من اصلا موافق طلاق نیستم ولی حتما حتما یه فکری به حال این وضع کن 

اول دست به هیچ اقدام کلامی یا عملی نزنید

برید پیش یه مشاور خوب همه چیز رو باهاشون در میان بگذارید ببینید چی میگن و چه راهکارهایی ارائه میدن

بعد با توجه به نتیجه ای گرفتید عمل کنید

مشورت با بزرگ ترهای عاقل و فهیم فراموش نشه

شاید همین دوری فرصتی برای فکر کردن و درست تصمیم گرفتن برای هر دو تون باشه

نه اصلا موافق حرفت نیستمینی چنی وقتی عقد کردی وظیفته نیازهای شوهرتو براورده کنیمگه ندیدی چن نفر سر ه ...

وقتی عقد میکنی خواه یا ناخواه وارد مسائل زناشویی میشی و اونقدر درگیر اینجور مسائل میشن که چشم روی خیلی چیزها بسته میشه و زمانی یه سری چیزها رو میفهمی که دیگه دیره مثل این خانم که میگن رابطه کامل داشتن الانم این خانم ضرر کرده مگه غیر از اینه ؟؟؟؟  من حرفم اینه چرا اکثر خانواده های ایرانی بدون شناخت کافی و طی یک سری مراحل سریع مریدن سراغ عقد ...... خب توی عقد طرف زنش محسوب میشه یا هنوز باید بشناستش واقعا کدوم یکی ؟؟؟؟؟!!

منم بخاطر همین رسومات که میگم عقد دوران شناخته دیگه چون نمیزارن طرف ۴ روز بدون محرمیت بره و بیادبعدش ...

ولی متاسفانه توی جامعه ما این فرهنگ جا نیفتاده که اگه هم عقد میکنن پس سریع نرن سر اصل مطلب وقت بیشتری برای شناخت هم بزارن بیشتر همدیگرو به چالش بکشن ولی به محض خوندن خطبه عقد آقا فقط به فکر رفع نیازهای جنسیش و خیلی هاشون حتی به طرف میگن اگه مشکلی هم دارم همینه که هست ...... دختر هم همش باید ترس باردار نشدن و نفهمیدن بقیه رو داشته باشه و اگه شوهرش مشکلی داره چشم ببنده .... بابا من میگم قبل عقد چند ماه با نظارت خانواده ها بیشتر رفت و آمد کنن سریع عقد نکنن