اره دیگه درسته.من خودم تو دوران عقد طلاق گرفتم و الان راضی ترینم
فک کن خانوادت جهیزیه بخرن اونا عروسی بگیرن ک چی بعدش جدا شم
سر وسایل دعوا کنن سر خرج عروسی دعوا کنن
الان راحته هیچی وسط نیست ی پیراهن گرفتن میندازه جلوشون
من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد. .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
فک کن خانوادت جهیزیه بخرن اونا عروسی بگیرن ک چی بعدش جدا شمسر وسایل دعوا کنن سر خرج عروسی دعوا کننال ...
من از اولشم از اینکه از شرایط بد زندگی فرار کنم اومدم با این ازدواج کردم.همه ازش بد گفتن ولی خودش اومد قسم خورد و قول داد که اینجوری نیست...مامانم جدا شده شرایطم خوب نیست ولی خودم کارمندم و مستقل و توانمند
من از اولشم از اینکه از شرایط بد زندگی فرار کنم اومدم با این ازدواج کردم.همه ازش بد گفتن ولی خودش او ...
شرایطش خوب نباشه فدا سرت
دیدی ک بدرد نمیخوره
ماهی رو هروقت از اب بگیری تازس
این خانواده زجر کشت میکنن
خودت صلاحتو بهتر میدونی
اما انقدر ضعیف و زیر دست نباش
من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد. .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
خب داشته باشی؟ یکم ذهنتو بزرگتر کن البته اگه نمیخوای فردا بگی خب بچه دارم ازش
#ملی_گرا 💚🌱 آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍 #درتکاپوی_آفرینش_دوباره خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم... (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
فقط خودتو نجات بدهاینا عینه خانواده شوهر مننالان با ۲تا بچه مجبورم بسازم با شوهرمفقط فراااار کن
مامانش زمانی که پسراش مجرد بودن اصلا کاری به کارشون نداشته همه گوه کاری کردن الان که زن گرفته تو تک تک کارای ما دخالت میکنه.حتی وقتی میریم بیرون شوهرم میگه به مامانم نگو رفتیم بیرون شام