2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده از خواستگارام

335 بازدید | 32 پست

۲۸ سالمه خودم شاغلم کارمند قد و هیکل خوب چهرمم همه میگن خوبه پیشنهاد دوستی از سمت خود پسرا تا حالا زیاد داشتم

اما خواستگارام اکثرشون واقعا پولکی یا حسابگر یا خسیسن 

دیشب با پسره خواستگاری که همکارم معرفی کرده بود رفتم بیرون خود پسره پدرش شغل خیلی معمولی داشت خونشونم پایین شهر بود خانواده پرجمعیت به من گف شعل رسمیه یا نه وسطشم کلی سوال ازم کرد که حالم بده گف پدرت چیکارس گفتم فلان کاره اس گف مغازش مال خودشه یا نه گفتم نه گف برا مسائل مالی رفتین سرکار یا خودتون دوس داشتین گفتم من از طرف خانوادم مالی تامین میشدم چرا باید بخاطر پول برم سرکار باز گف دوس ندارین تایم بیکاریتونو برین یه کار دیگه انجام بدین پول دربیارین گفتم نه اخرشم گف چن سال تو این محله ساکن هستین محلمون جای خوبیه ( فکنم میخواست ببینه خونه خودمونه یا مستاجریم)

با همه اینا من حس کردم پسره زیاد خوشش نیومده 

اعصابم خیلی زیاد خورده خیلی ناراحتم که حتی این مدل ادماهم منو نمیپسندن مگه من چمه بخدا زشت نیستم به هیکل و ظاهرم میرسم قیافمم معمولی رو به خوبه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پولت را جمع کن .نگو میری سرکار .

وقتی شوهر کردی بگو سرکار قرار نیست برم .ولی اجازش باید بدهید .

اکثریت خانمای شاغل مخصوصا کارمند متاسفانه شوهر پولکی دارند

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
میدونن اصن از طریق کارم ینی همکارا شماره میگیرن

پس ولش کن .ناراحت نباش.ازطریق همکار و اینا پولکی خسیس هستند .

زن شاغل دردسرش همینه .

دختر فامیلمون ازدواج کرد باهمکارش .بی اخلاق تمام عیار.هیچ کی را ندیدم کار بکنه شوهر ادم گیرش بیاد .مگر خانمه دکتره .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

اصلان قصه نخور که ازدواج نکردی .

مردی که کار نداشته باشد و در امد نداشته باشه مرد زندگی نیست.فاصله بگیر و کات کن اگر شغل درامد دارد و پاک دامنه ازدواج کن

عجب صبری خدا دارد