2777
2789
عنوان

بابام درو برای پدرشوهرم باز نکرد دیشب و اونام فهمیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1884 بازدید | 127 پست

عزیزم، اگر امروز راهتو جدا نکنی، پس فردا با یه بچه، مجبور میشی تو اون جهنم بمونی و علاوه بر خودت، بچت هم آسیب میبینه.

از چیزی نترس.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گام.اول.اینه که خودت شرایط روحی و مکانی خودتو رو بهتر میشناسی.گام دوم.مشورت با والدین.گام سوم تصمیم نهایی البته بعد از جمیع نظرات و شرایط.بعدش هر تصمیمی گرفتی بنظرم عاقلانه است

گام.اول.اینه که خودت شرایط روحی و مکانی خودتو رو بهتر میشناسی.گام دوم.مشورت با والدین.گام سوم تصمیم ...

میدونم ک از این واسم شوهر در نمیاد 

از طرفی مشکلات خونه پدری رو هم دارم مث خیلیا

میدونم ک از این واسم شوهر در نمیاد از طرفی مشکلات خونه پدری رو هم دارم مث خیلیا

باید بتونی مشکلات رو با عملکردت مدیریت کنی ود ر جهت رفعشون بری جلو.نه اینکه اون مشکلات سوارت بشن

پیام داد اگ خانواده خوبی بودین پدرمو پشت در نگه نمیداشتینبعد خودش پدرمادر من اومدن خونم رفت تا ۱هفته ...

بگو از شما یاد گرفتیم تنمون یه تن شماها خورده 

کمال هم نشین در ما اثر کرده 

بعدم بگو رفتار خودتونو با خودتون کردیم ببینیم دوست دارید یا نه

عزیزم جدا شو برو با ادم معتاد تو آینده ای نداری وقتی خانواده ات پشتتن نمون خدایی نکرده بچه بیاری با یه آدم معتاد اون موقع هم خودت بدبخت میشی هم بچه 

توبه گرگ هم مرگ اعتماد نکن که ترک میکنه و درست میشه خونتو ایندت رو بردار و جدا شو من باشم توافقی هم جدا میشم که درگیر دادگاه نشم عمرم بره 

بنظرتون داداشامو چطور باهاشون کنار بیام؟سختمه یکم

بشین به صورت جدی، با مامان و بابات صحبت کن، بگو دنبال اینم که شاغل و بعدش مستقل شم، بگو میخوام زندگیه خودمو داشته باشم، اگر مخالفت کردن، از اذیتای برادرت بگو، و تأکید کن اگر قرار باشه تو خونشون، محدود بشی، ترجیح میدی خونه شوهرت بمونی....اینارو جدی بگو..ببین چی میگن.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍  
بگو از شما یاد گرفتیم تنمون یه تن شماها خورده کمال هم نشین در ما اثر کرده بعدم بگو رفتار خودتونو با ...

مصمم هستم این بار واقعا برای طلاق 

اما داداشام تنها مشکل منن همین

اینکه چطور باهاشون کنار بیام...

گفتم بابام گفت گوه میخورن چیزی بگن حتی گفت بخدا این بار میکشمشون🥲

خب دیگ عزیزدلم، مهم پدر و مادرتن ک کنارتن و عین کوه پشتتن...داداشتم انشاالله زودتر زن میگیره میره.

انشاالله شاغل که بشی، کلا کمتر خونه ای و وقتت انقدر پر میشه که، دیگ داداشت و اصلا نمیبینی.