2777
2789
عنوان

پسر داشتن خیلی مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1187 بازدید | 97 پست
منم دو تا دختر دارم اول اینکه خودمون حساس شدیم رو این قضیه پسر نداشتن.که هرچی میبینیم بخودمون میگیری ...

مامان من کد بانو ترین خانم توی فامیله ولی من و خواهرم یذره ازش یاد نگرفتیم به نظر من برعکسه مادر کدبانو باشه دخترش برعکس میشه 

برا ما دلیلش اینه که مامانم اصلا نمیزاشت ما کاری بکنیم 

وقتی چیزی میخواست یادمون بده همون لحظه ی اول که میدید ضعیف داریم کار میکنیم از دستمون می‌گرفت و خودش انجام میداد ما هم اعتماد بنفس مون میومد پایین 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونی من ۱۴سال پیش ازدواج کردم ۱۹سالم بود اوایل یکم بد قلقی کردم چیزی بلد نبودم جاریم خواهرزاده ماد ...

خب تو هم مثل جاریت زرنگ باش 

اول اینکه کلا این افکار اینکه چون بچه های من دخترن و اینا رفتارشون با من بده رو از سرت بنداز بیرون چون اصلا ربطی به اون طفل معصوما نداره 

دوم اینکه تو هم مثل جاریت زرنگ باش ،محبوب بودن جاریت بخاطر فامیل بودنش نیست بخاطر زرنگیش و سیاستشه ،وگرنه خیلیا رو دور و اطرافم دیدم که فامیل درجه یک مادرشوهرشه ولی بخاطر بی سیاستیش از چشم مادرشوهرش افتاده

کم کم رفتارتو با اونا تغییر بده بیشتر بهشون احترام بذار نتیجه رو میبینی ،اون حس آرامشی که به خودت میده خیلی خوبه

منی که تجربه سقط دارم میدونم خدا وقتی دامنتو سبز میکنه تو خونه ت صدای بچه میاد چه لذتی داره دختر پسرشم مهم نیست..خوب کردی ولی تو که کردی کاملش کن و مستقیما بگو برای جاریم هول بودی برای من بعد چهار ماه اومدی اسم دختر پسر رو نیار درباره ی خودت و جاریت حرف بزن اگه اون گفت این دختره اون ‌پسره اون موقع بگو این دختر دختر پسرته و من دیگه جوابتو نمیدم شوهرم یا پدره و از بچه ش حمایت میکنه یا همین الان میبرع میذارتش دم در ...و دیگه هرگز درباره این موضوع حرفی نشنوم

خب تو هم مثل جاریت زرنگ باش اول اینکه کلا این افکار اینکه چون بچه های من دخترن و اینا رفتارشون با من ...

میدونی شوهرمن از همه فامیلش دوری میکنه باهمه قهره 

من همیشه میگفتم باید با فامیل رفت وامد کنی تا نگن اینا بدن....

ولی این باهمه قهره من چطور باید جم کنم این مشگلو؟

الانم ک دیگه واجب شد قطع ارتباط

منی که تجربه سقط دارم میدونم خدا وقتی دامنتو سبز میکنه تو خونه ت صدای بچه میاد چه لذتی داره دختر پسر ...

گفتم بهش 

اخه واسه جاریم دوماه اومد خدمتکاریشو کرد بقران قسم یک ماه بدم وایسادبازم کاراشو کرد 

حالا بازم من مقصرم؟

فکر نمی کردم تو این قرن مردم پسر زاییدن رو باعث افتخار به دونن 😑 مگه پسر چیه والا اطراف من هر کس پسر داره با اینکه پسراشون خوب و موفقن باز دختر رو بیشتر دوست دارن منم یک پسر دارم کاش پسرم دختر بود ،تو هم برات مهم نباشه بذار  تو جهالت خودشون بمونن اخرالزمان ادم چه چیزها نمی شنوه 🙄

میدونی شوهرمن از همه فامیلش دوری میکنه باهمه قهره من همیشه میگفتم باید با فامیل رفت وامد کنی تا نگن ...

سعی کن حالا که شوهرت اینطوریه ،یعنی معلومه اونم خیلی حساسه بخاطر همینه که با همه قهره،پیشش از خانوادش گلگی نکن ،کم کم با سیاست هم خودتو پیش خانواده شوهرت خوب نشون بده هم شوهرتو با اونا آشتی بده ،البته اگه خودت دوست داریاا 

مثلا اگه شوهرت با یکیشون قهر کرد تو بهش بگو که کارت اشتباهه  یا بگو اونا کارشون اشتباهه اما تو گذشت کن ،وقتیم آشتی کردن یجوری به اونا بفهمون که تو به شوهرت گفتی که بره آشتی

تو دهه ی ۶۰ و ۷۰ که باااید حتمن پسر میداشتی ما ۳تا خواهر بودیم و از شانس ما همه اطرافیان حداقل ۳ تا ۵ پسر داشتن

چه حرفا نشنیدیم

چه دلها که نشکست

هر جا میرفتیم دعا میکردن خدا به پدر و مادرم پسر بده

دلسوزی های احمقانه عمه و خاله ها و...

الان ما سه تا خواهر هر کدوم یه شغل و سمت خوب داریم

اگه در آینده دختراتون ازدواج موفقی داشته باشد همون دامادها جای پسر نداشتتون پر میکنن غصه ندارع که دی ...

یکی نگرانی و اضطراب من از دختر داشتن که دوتاشو دارم همین ازدواج و آینده هست خیلیا دیدم چه پسرایی بودن چقد تعریفشونو کردن برا تحقیق ازدواج بعد چی از آب دراومد

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود......