2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم میشه یکم از اگزما پوستیتون توضیح بدین ؟

من تازه یکماهه کل بدنم خارش گرفته از اول نداشته همین باعث شد کف دستم اگزما بزنه فعلا چهار روزه دارم دارو میخورم اوکی نشه میرم دکتر عکسشو میزارم الان

عزیزم میشه یکم از اگزما پوستیتون توضیح بدین ؟

سودا که تو بدن زیاد شه اگزما میزنه بیرون

یا شایدم یه محصول پوستی حساسیت زا

من یه مدت عادتم شده بود ارده و نون میخورم

یا ارده میریختم رو خرما عین اسب آبی میخوردم

تا اینکه صورتم اگزما زد

خلاصاگه دکتر گفت مال همون ارده هست سودات زده بالا

گفت بادمجون خیار گوجه موز و فلفل دلمه و فلفل و یه مشت خوراکی دیگه که یادن نیست نخورم

من تازه یکماهه کل بدنم خارش گرفته از اول نداشته همین باعث شد کف دستم اگزما بزنه فعلا چهار روزه دارم ...

یعنی فقط کل بدن اگزما میگیره؟ یا ممکنه فقط یه محدوده بگیره 

من دستم وقتی بهش آب میوه یا مواد شوینده میخوره شدید خارش میگیره و قرمز میشه حتی نمیتونم تکونش بدم ولی بعد ده دقیقه خوب میشه نمی‌دونم چشه

منم اگزما گرفتم البته من دیرفهمیدم مثل تو متوجه نشدم سریع  از کف پام شروع کرد به خارش کم کم اومدبالا ساق پام یه لکه افتاده پشت رون پا یه لکه ودرآخررسیدبه کشاله رانم که دکتر رفتم وایست کرداگزما اصلا نمیفهمیدم اگزما چیه الانم رد لکه هاش قهوه ای شده هرکرمی هم زدم موندن

هیشکی ازیکی دیگه برتری نداره پس خودتوواسه من نگیر میخوای راهنمایی کنی میخوای نظر بدی درست🤌😐بی جنبه ای اصلامنوریپلای نکن⁦⁦⁦ درضمن من مسئول خالی کردن دل پُرتون نیستم اینویادت باشه..احترام ،احترام میاره فراموش نکن
سودا که تو بدن زیاد شه اگزما میزنه بیرونیا شایدم یه محصول پوستی حساسیت زامن یه مدت عادتم شده بود ارد ...

اهااا بعد صورتتون پوست پوست شده بود؟

منم دستم به مشکلی پیدا کرده گفتم شاید اگزما باشه 

سودا که تو بدن زیاد شه اگزما میزنه بیرونیا شایدم یه محصول پوستی حساسیت زامن یه مدت عادتم شده بود ارد ...

اگزما دو نوع داره، سوداوی و صفراوی

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)