2777
2789
عنوان

پسر داشتن خیلی مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1136 بازدید | 97 پست
پسرم بارداربودم تا۶ماه رفتم سقط شد تا ۶ماه بهم زنگ نزد زنگ میزدم بشدت سرد جواب میدادوزود خدافظی میکر ...

.چرا ۶ ماهه سقط شد؟

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم دو تا دختر دارم اول اینکه خودمون حساس شدیم رو این قضیه پسر نداشتن.که هرچی میبینیم بخودمون میگیری ...

نه ربطی نداره حاله من دو تا دختر داره دختراش از سن ۱۳ ،۱۴ سالگی کد بانو شده بودن همه کار بلد و همه فن حریف از خیاطی بگیر تا آشپزی حالا خالم حتی بلد نیست روسریشو مرتب سرش کنه در این حد شلخته ولی دختراش اصلا مثل خودش نیستن

مگه همه باید کدبانو مرتب و تمیز باشن ؟؟؟ سخت نگیر بابا

😅 راست میگی 

آخه شوهرم کنایه میزنه این از زندگیت 

این از دختر اولی 

میگه فردا پس فردا نوبت اون یکی میشه

اصلا نمیتونم مثل خیلیا باشم این‌خواهر شوهرم هم دو تا دختر داره 

از تمیزی خودش 

خونش 

دختراش

رسیدگی به خودشون 

از هرچی بگم کم گفتم 

اینا شوهرم میزنه تو سرم

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود...... 

گور بابای حرفای بقیه منم دختر دار شدم انقد خونواده ها اذیتم کردن مادرشوهرم یسره میگفت پس چرا گرمی نخوردین پسرشه خواهرای شوهرم نیومدن ببیننش بچمو حتی حتی حتی مامان خودممممم به پسر خواهرم بیشتر توجه میکرد تا اینکه شوهرم یه روز به مامانش گفت بچه ی منه خدا هرچی بده شکر به تو ربطی نداره تو برو با نوه های پسرت خوش باش به مامانمم گفت یه دفه دیگه ببینم بین نوه هات فرق میزاری دخترتو میبرم دیگه هیچ وقت نبینیش خلاصه که همه باهامون خوب شدن ولی شناختمشون پسر بیارمم حتی یه بغل نمیدم بکنن میگم اول باید به دخترم محبت کنین

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

منم دو تا دختر دارم اول اینکه خودمون حساس شدیم رو این قضیه پسر نداشتن.که هرچی میبینیم بخودمون میگیری ...

عزیزم. جنسیت رو خدا تعیین می کنه و حتما صلاحی توش می بینه. ولی خانم و خانه دار بودن دست خودته. البته که شما هم چیزی کم نذاری و شکسته نفسی می کنی. ولی از همین امروز در جهت تغییرات مثبت خودت تلاش کن تا دخترات رو اونجور که  دوست داری بار بیاری

نه ربطی نداره حاله من دو تا دختر داره دختراش از سن ۱۳ ،۱۴ سالگی کد بانو شده بودن همه کار بلد و همه ف ...

کاش دخترای من هم مثل خودم نشن

چقد حرفات من بودم💯

هیچوقت هم ندیدم  هیچکس به اطرافیانم که دو تا پسر دارن نمی‌گم چرا دختر نداری یا بیار یکی . 

خدا عاقبتشون رو‌بخیر کنه فقط 

عزیزم. جنسیت رو خدا تعیین می کنه و حتما صلاحی توش می بینه. ولی خانم و خانه دار بودن دست خودته. البته ...

بخدا تلاش میکنم یه روز یه هفته یه ماه باز زده میشم از همه چیز 

دوباره همه چیو رها میکنم از خودم بگیر تا بچه ها تا زندگی تا خوراکشون همه چی 

الان دوقلو بارداری ؟؟؟

ن یدونه س

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

عزیزم. جنسیت رو خدا تعیین می کنه و حتما صلاحی توش می بینه. ولی خانم و خانه دار بودن دست خودته. البته ...

بعضی وقتا هم میگم حتما صلاح خدا همین هست 

ولی ما رسیدگی نکردیم تلاشی هم نکردیم برا پسر داشتن نه از گرمی نه هیچی دیگه ...

این که یکطرف قضیه 

یکطرف هم صلاح خدا رو میگم آخه من شاغلم باید برم سرکار دو ماه دیگه ..

بعد دخترا بالاخره یه روزی شاید بدرد هم بخورن