2777
2789

هرسال میگم برا مادرشوهرم برا روز مادر دیگه هیچی نمیخرم، اما دلم میسوزه دوباره میخرم آخرشم میزنه تو ذوقم😑😔😔😣براش یه کیف خریدم چون دیدم کیفش پوسیده شده بود منم براش کیف خریدم حالا که بهش دادم دیدم فقط تشکر کرد گذاشتش کنار اصلا نگاش هم نکرد😑تازه بهم گفت من که خودم چندتا کیف داشتم😕اونوقت هرچی که جاریم براش میخره استفاده می‌کنه🥺🥺🥺خیلی ناراحتم، دیگه هیچی نمی خرم😭😭

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی وقتی قبول کنی که نسبت فامیلی سببی داری باهاش همه چی راحت تر میشه برات. 

احترامش نگه دار و با فاصله زندگیتو بکن. 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
وای نه اینا اینجوری نیستن اگه پول بدمش خیلی ناراحت میشه

بدرک ک ناراحت بشه حداقل تو ناراحت نشی ی سکه پارسان بگیر اون ک دیگ طلاس چرا ناراحت شه

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
متوجه نشدم

یعنی که به واسطه شوهرت باهاش آشنا شدی،اگر ازدواج نداشتیم هیچ کدومو نمیشناختیم. و مادر من نیست صرفا مادر شوهرم و احترامش دارم. دلیلی نداره مثل مادرم برام دلسوز باشه و منم مثل مادرم عاشقانه براش کاریو انجام بدم.  بر حسب وظیفه کادو میگیرم براش نه که مثل مادرم بخوام واقعا خوشحالش کنم. من بعد از سی سالگی باهاش آشنا شدم. وقتی شخصیتم کامل رشد کرده ومن بچه اش نیستم، ایشون هم مادر من نیست. اینطوری قبول بعضی رفتارا برات راحت میشه. 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

من کیف، کفش، روسری، مارچه، لباس هرچی خریدم فورا رفته مال جاریمو اورده تو چشام نگاه کرده گفته مال اون بهتره! و استفاده نکرده اصلا یا داده به کسی، ظرف و دکوری شیک و گرون گرفتم که همه میگفتن چه قشنگ و... حتی استفاده کرده اما دوباره داده به خودم!!! فک کن!

منم دیگه نمیخرم.یه بار دخترش غیرمستقیم گفت منم گفتم چرا نمیخرم. بهش رسوند. یه بار داشتیم میرفتیم جایی جلو شوهرم گفت این کیفو شناختی؟ من همه چیمو نگه میدارم. ببین چقد خوب نگه داشتم. منم گفتم بسکه استفاده نکردین خوب مونده! شوهرم گفت جریان جیه؟ گفتم همون کیفیه که قبلا بهت گفتم. مادرش در افق محو شد!

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!