2777
2789

منِ عزیزم!

ببخش که پیش از این‌ها با تو خوب رفتار نمی‌کردم، ببخش که وادارت کردم آدم‌هایی را دوست داشته‌باشی که ارزش فکر کردن هم نداشتند، ببخش که برای موفق‌تر شدنم،تو را نادیده می‌گرفتم و آزارت میدادم، ببخش که در کارزار بی‌رحم روزگار, با لجاجت برای خواسته‌هایم ایستادم، آنقدر که برف و بوران اندوه ببارد و موهایت زودتر از موعدش سپید شود.

ببخش که نادیده‌ات گرفتم و اجازه دادم غمگین باشی،ببخش که نوازشت نکردم،در آغوشت نگرفتم و تو از بی‌پناهی‌ات به آغوش سرد غریبه‌ها پناه بردی.

قول می‌دهم تمام کنم؛ بیش از توانم جنگیدن را، بیش از ظرفیت آدم‌ها محبت کردن را،و بها دادن به آدم‌های اشتباه را.

قول می‌دهم بیشترین زمانم برای تو باشد، روزی چندبار با تو در آیینه قرار بگذارم، روزی چندبار در آغوشت بگیرم، موهایت را شانه بزنم، غمگین که شدی آرامت کنم، برایت چای بریزم، دستانت را بگیرم و با تو تمام راه‌های آرام جهان را قدم بزنم.

منِ عزیزم! بعد از این تو را بیشتر از هرکسی و هرچیزی دوست خواهم‌داشت و برای شادی‌ات، همه کار خواهم کرد.

لطفا مرا به‌خاطر تمام کوتاهی و اشتباهاتم ببخش،

دوستت دارم.

#نرگس_صرافیان

یه صلوات میفرستی برای سلامتی و ظهور امام زمان  ؟ :)❤️ دمت گرم🫀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من عزیزم ببخشید که دوست ندارم و کمتر بهت توجه میکنم❤️‍🩹

میشه برام دوتا صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه برم سرکار و سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

چرا اینقدر بی توجه هستم بهش،حتی نمی‌دونم چی میخواد

یه تمرین میگم حتما انجام بده

یه خود آبی بردار و یه خودکار قرمز 

با دست راست خودکار آبی رو بردار و بنویس : سلام 

با دست چپ و خودکار قرمز جواب بده.

خودکار آبی خودت هستی و خودکار قرمز هم کودک درونت. 

ازش بخوای باهات حرف بزنه و ازش بپرس که چه چیزایی آزاراش میده

چه کارایی انجام میدی که باعث رنجشش میشه.

این تمرین عالیه

تو رو با خودت رو به رو میکنه

صدرصد انجام بده و نتیجه اش رو همینجا بگو❤️

یه صلوات میفرستی برای سلامتی و ظهور امام زمان  ؟ :)❤️ دمت گرم🫀