2777
2789
عنوان

به نظرتون مامانم غیر منطقی حرف میزنه⁉️🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 62 پست
صد در صد میکاپ 🥹😂

خب دیگه، تنها راه گذران زندگی دانشگاه رفتن نیست اما به شرطی که چیز دیگه ای انتخاب کنی و براش تلاش کنی نه اینکه همینجوری الکی الکی زندگیت تلف کنی 

البتههههههه تنها را گذران زندگی دانشگاه نیست ولی نمیتونی نقش علم و تحصیلات منکر شی 

اونم مادره دیگه دلش پیشرفت بچشو  میخواد 

خب دیگه، تنها راه گذران زندگی دانشگاه رفتن نیست اما به شرطی که چیز دیگه ای انتخاب کنی و براش تلاش کن ...

حالا چون همه رفتن منم باید برم؟

منطقی نیست شاید دام نخواد مثل اونایی که مثال میزنه باشم 

ومپایر سابق🩸 - من عسلم،مربا نیستم! -  miel به فرانسوی یعنی عسل :)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من کاری ندارم که دانشگاه بری کار هست یا نه ولی به نظرم بعدا پشیمون میشی که چرا درس نخوندی 

مدرک داشتن تو این دوره مهمه . من خودم دیپلم بودم رفتم خیاطی یاد گرفتم ولی دیدم همه اطرافیانم حداقل ليسانس دارن منم رفتم خوندم . کار پیدا نکردم همون خیاطی رو انجام میدم ولی خیاط لیسانسه بهتر از دیپلمه اس  . الانم منتظرم یکم درآمدم زیاد بشه برم فوق لیسانسمم بخونم . خیلی تو روابط اجتماعیم و اعتماد به نفسم تاثیر گذاشته

عزیزم رشته هنر کم هزینه رو میگی؟

نه هنر پر هزینه هست من خودم رست این بوده

برو گرافیک رایانه

انیمیشن

اینا دست کمی از هنر نداره

بهونه نیار بر درس نخوندن

بدون تحصیلات و حرفه میخای چیکار کنی؟؟؟؟؟ بشی یه آدم ب ی م ص ر ف

من کاری ندارم که دانشگاه بری کار هست یا نه ولی به نظرم بعدا پشیمون میشی که چرا درس نخوندی مدرک داشت ...

گویندگی رشته خوبیه؟

حالا چون همه رفتن منم باید برم؟منطقی نیست شاید دام نخواد مثل اونایی که مثال میزنه باشم

منم نمیگم منطقیه، گفتم اگه نمیخوای بری بچسب به کارت 

ولی از اونم ناراحت نشو 

بعدم اگه هنر دوست داری میتونی در کتار کارت دانشگاه هم بری، دانشجوهای زیادی هم کار میکنن هم درس میخونن

نه هنر پر هزینه هست من خودم رست این بودهبرو گرافیک رایانهانیمیشناینا دست کمی از هنر ندارهبهونه نیار ...

میترسم عاقبتم بشه مثل ارغوان تو فیلم بی بدن 

برم دانشگاه آخرشم تیکه تیکه بشم 🚶🏼‍♀️🥲

منم نمیگم منطقیه، گفتم اگه نمیخوای بری بچسب به کارت ولی از اونم ناراحت نشو بعدم اگه هنر دوست داری می ...

به گویندگی هم علاقه دارم 

من کاری ندارم که دانشگاه بری کار هست یا نه ولی به نظرم بعدا پشیمون میشی که چرا درس نخوندی مدرک داشت ...

لیسانس و فوق درصورتی خوبه که کارت هم مرتبط با شغل باشه مگه نه همینجوری که ی مدرک بگیریم بزاریم خاک بخوره که بدرد نمیخوره . البته این نظر منه . 

گویندگی رشته خوبیه؟

اره عزیزم خوبه . اینجور رشته ها بازار کار هم دارن اگه تو شهر بزرگ باشی . ولی اگه به هنر علاقه داری درستو بخون هنرتم ادامه بده بازار کار شغل هنری خیلی درآمد داره در آینده.  ولی مدرک دانشگاهی بگیر که حرفت برش داشته باشه . من از وقتی مدرک  دانشگاهی گرفتم دیگران ی حساب دیگه ای روم باز میکنن 

اره عزیزم خوبه . اینجور رشته ها بازار کار هم دارن اگه تو شهر بزرگ باشی . ولی اگه به هنر علاقه داری د ...

گویندگی توی دانشگاه منظورم بودا

لیسانس و فوق درصورتی خوبه که کارت هم مرتبط با شغل باشه مگه نه همینجوری که ی مدرک بگیریم بزاریم خاک ب ...

من از نظر وجهه‌ی اجتماعی میگم عزیزم . پس فردا بچم روش بشه بگه مدرک مامانم چیه . یا خودم رفتم ی جا گفتن مدرکت چیه بتونم بگم . امتحانم کردم وقتی. مدرک داری بیشتز احترام میذارن 

شما قبل دانشگاه یه روانشناس برو

شوخی کردم 

ولی خب آدم باید به همه چیز احتمال بده دیگه