2777
2789

با یه دختری آشنا شدم 

درس میخونه امسال آزمون داره بعضی مواقع که بهش پیام میدم دیر جواب میده مثلاً ۳ساعت بعدش جواب میده ولی بعدش که پیام میدم بهش همون موقع جواب میده به نظرتون دستی دیر جواب میده یا کار داره 

کار داره

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو مجازی بهش پیام نمی‌دم پیام ارسال میکنم

خب اینطوری نمیشه خیلی قطعی گفت. ولی احتمال درس خوندنش  زیاده 

خواهرزاده قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻🫀

خب اینطوری نمیشه خیلی قطعی گفت. ولی احتمال درس خوندنش زیاده

بعضی مواقع هم عذرخواهی می‌کنه میگه من زیاد نمی‌رم سر گوشی یا مثلاً بیرونم بعداً بهتون پیام میدم و میگه ولی نمیدونم چرا احساس میکنم از روی عمد گاهی اوقات جواب نمیده

بعضی مواقع هم عذرخواهی می‌کنه میگه من زیاد نمی‌رم سر گوشی یا مثلاً بیرونم بعداً بهتون پیام میدم و می ...

خب بعضی وقتا اگه ممکنه تو واتساپ بهش پیام بده ببین انلاینه یا نه.

خواهرزاده قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻🫀

یعنی این دختر 3 ساعت پشت سر هم درس میخونه و سمت گوشی نمیاد🫤من خودم درس میخونم والا دیگه مغز بعد دو ساعت نمیکشه

بعدم اگز یکی برات مهم باشه تند تند سر میزنی به گوشی ببینی پیام داده یا ن

بَرایِ کَشفِ اُقیانوسِ جَدید بایَد جُرعَتِ تَرکِ ساحِل را داشتِه باشی این دُنیا دُنیایِ تَغییر اَست نَه تَقدیر!🧚🏻‍♂️🦋💙