2777
2789
عنوان

شک به شوهرم داره دیوانم میکنه چطور مطمئن بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 109 پست
علتش چي بوده اين زن همش جواب رد داده؟ حتي بار دومبنظرت اگه ميخواست خب بار دوم ديگه زنش ميشدمطمئن هست ...

میگفته تو مجردی من یه پسر دارم رد نیکرده اما حالا که شوهر من ازدواج کرده و بچه دارم میترسم بگه شرایطمون مثل هم هست قبول کنه

[QUOTE=365818278]چطور بخشیدیش مطمئنی دیگه چشمش دنبالش نیست ؟[/QUOTEنبخشیدم 

فقط مدارا میکنم 

چهارسال گذشته ولی انگار همین دیروزه 

دیگه بچه دار شدیم و اونم خونه و ماشین رو به ایم من زد مثلا برای دلجویی و حق طلاقم دارم 

بخاطر بچه ها خونه رو در صلح و صفا نگه داشتم 

و اینکه زنه ازدواج کرده بچه داره و رفت و نیست شد فقط من از تو بیوی اینستاش فهمیدم اینو

اگر چشم شوهرمم  دنبالش باشه دیگه زنه نیست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیزی کم نداری ب خدا اصلا اینجوری فکرنکن شوهرت کم داره ک هنو تو گذشتش گیر کرده

احساس کم بودن میکنم رفتم کلی هزینه ژل دادم و قیافم رو عوض کردم چند کیلو چاق کردم اخه اون زن چاقه گفتم شاید زن چاق دوست داشته باشه

[QUOTE=365818278]چطور بخشیدیش مطمئنی دیگه چشمش دنبالش نیست ؟[/QUOTEنبخشیدم فقط مدارا میکنم چهارسال گ ...

انقدر تو تا خرخره تو قسط و خرج و بریز به پاش انداختمش سر بچه ها که سال به سال برای خودش یه لباس نمیتونه بخره 

[QUOTE=365818278]چطور بخشیدیش مطمئنی دیگه چشمش دنبالش نیست ؟[/QUOTEنبخشیدم فقط مدارا میکنم چهارسال گ ...

منم خیالم راحت بود که زنه بچه و شوهر داره ولی از بخت سیاهم شوهرش داره میمیره و داره بیوه میشه 

احساس کم بودن میکنم رفتم کلی هزینه ژل دادم و قیافم رو عوض کردم چند کیلو چاق کردم اخه اون زن چاقه گفت ...

شما که میگی تحصیل کرده ای شاغلی دیگه باید بدونی عزیزم که ظاهر عادی میشه به مرور 

مشکل شوهر شما ذاتیه 

انقدر تو تا خرخره تو قسط و خرج و بریز به پاش انداختمش سر بچه ها که سال به سال برای خودش یه لباس نمیت ...

کار خوبی کردی ولی من به خاطر پول نی زنه خودش شاغله و احتیاج به پول شوهر من نداره

احساس کم بودن میکنم رفتم کلی هزینه ژل دادم و قیافم رو عوض کردم چند کیلو چاق کردم اخه اون زن چاقه گفت ...

میفهمم ببین منم خیانت دیدم نامزد سابقم منو فروخت الانشم گاهی عکس دختره رو میبینم میگم اخه چیش از من بهتر بود قدو قوارش قیافش؟بعد میبینم اون طرفی ک خیانت کرده کم داده نه ما از من میشنوی وقتی زندگیت انقد خوبه دو دستی تحویل ی آویرون هرزه نده مراثب شوهرت باش سعی کن سمت خودت بکشیش تونستی ببرش پیش روان شناس ی کاری کن از فکر گذشته بیاد بیرون  حیف زندگیته و بچته 

💞تو نیمی از من نیستی تمام منی💕

میفهمم ببین منم خیانت دیدم نامزد سابقم منو فروخت الانشم گاهی عکس دختره رو میبینم میگم اخه چیش از من ...

خودش دکترا داره عارش میاد پیش روانشناس بیاد من هم دنبال اینم زندگیمو از دست ندم

واقعاً راس میگی خاک بر سرش به اجبار برای طرف زن گرفته یدونه زن و بچه رو علاف کرده آخه بگو تویی که می ...

واسه اینه ازش بدم میاد تو دعوا بهم گفت پسر من تو رو نمیخواسته بدبخت خدا تومن پول دعا دادم تا راضی شده بیا بگیرت من هم باهاش قطع ارتباطم  عجوزه جادوگر